Yurtta Kış - Son Dakika
Yerel

Yurtta Kış

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, çarşamba günü etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı mahallelere elektrik ve su verilemiyor.

02.01.2015 15:52

Sındırgı ilçesinde, çarşamba günü etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı mahallelere elektrik ve su verilemiyor.

Kar yağışı nedeniyle bazı mahallelerde suyun yanı sıra elektriklerin de kesik olduğu öğrenildi.

Emendere'den gelen suyun tazyiği yetersiz kalınca Karagür köyü yakınlarında pompa ile basılan su elektrikler kesik olduğu için şebekeye verilemedi. Balıkesir'den getirilen jeneratör ise yetersiz kaldı. Bazı hatlarda patlamalar meydana geldi, belediye ekipleri arızanın giderilmesi için çalışıyor.

İlçe merkezinde yaklaşık 50 santimetreye ulaşan kar yüksek kesimlerde 1 metreye ulaştı.

Balıkesir Akhisar karayolunun Kertil mevkisi Sındırgı-Balıkesir ile Sındırgı- Simav arasındaki yolların trafiğe açık olduğu bildirildi.

Öte yandan ilçe merkezinde binaların çatılarında biriken karların erimesi sonucu iş yerlerinin tente ve sundurmaları zarar gördü.

Karın ağırlığını taşıyamayan ahşap bir evin enkazının kaldırılması sırasında kablolar arızalanınca o bölgede internet bağlantısı da kesildi.

Ekipler bir taraftan yüksek kesimlerdeki kırsal mahallelerde yol açma ve elektrik bağlantısı için çalışırken, bir kısmı da ilçe merkezindeki yolları temizlemeye çalışıyor. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement