Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'na Doğru

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası, 26-30 Ağustos tarihlerinde Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yapılacak.

21.08.2015 14:36

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası, 26-30 Ağustos tarihlerinde Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde yapılacak.

Avrupa Okçuluk Birliği Asbaşkanı ve Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çakıroğlu, Gelibolu Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında, organizasyonun katılım açısından okçuluk tarihinin en büyük yarışması olacağını söyledi.

Turnuvaya, 31 ilden 729 sporcu ve 80 antrenörün kayıt yaptırdığına işaret eden Çakıroğlu, "Gelibolu'da yapılması geleneksel hale gelen, bir adı da "Zafer Kupası" olan şampiyonanın adı ilçeyle özdeşleşti. Bu organizasyona 6'ncı kez ev sahipliği yapacağız. Yarışmaya gelen sporcular aynı zamanda tarihi değerleriyle dünyada ün yapmış Gelibolu'nun ilçe merkezini ve yarımadadaki savaş alanlarını gezecek" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Özacar ise turnuvanın Gelibolu'ya renk katacağını belirterek, "5 gün boyunca minik sporcularımızı ve yöneticilerimizi Gelibolu'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Yerel yönetim olarak en iyi şekilde ev sahipliği yapmaya hazırız" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zafer Kupası Minikler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement