Bilişim Yaz Kampı @ İstanbul'da "Eğitim de Var Tatil De…" - Son Dakika
Basın Bültenleri

Bilişim Yaz Kampı @ İstanbul'da "Eğitim de Var Tatil De…"

Bilişim Yaz Kampı @ İstanbul\'da "Eğitim de Var Tatil De…"

Bilişim Eğitim Merkezi, eğitim sektöründe öncü olmanın bilinci, sahip olduğu eğitim politikası ve birikim ile kursiyerlerine "Bu Yaz da Gelecek Bilişim'de" diyor.

14.04.2012 22:20

Bilişim Eğitim Merkezi, eğitim sektöründe öncü olmanın bilinci, sahip olduğu eğitim politikası ve birikim ile kursiyerlerine "Bu Yaz da Gelecek Bilişim'de" diyor.

BEM, gençlere yaz tatillerini değerlendirmeleri için harika bir fırsat sunuyor. Bilişim Yaz Kampında sadece tatil değil kariyer planlaması da yapacaksınız…

Alacağınız eşsiz eğitimlerle, kariyer hayallerinize bir adım daha yaklaşacak ve sektörün dinamiklerine hakim olacaksınız.   İstanbul'un göz alıcı ve tarihi yerlerini gezerken, bu yaz kariyer tatili  yapacaksınız.

Bilişim Eğitim Merkezi, "geleceğinize yatırım yaparken, eğleneceğiniz bu eşsiz  yaz tatili fırsatını kaçırmayın "diyor. Siz de Bilişim Yaz Kampı'nda yerinizi ayırtın… Konaklama ihtiyaçlarınız için de çözümler sunan eğitim kampına katılın, kariyerinize bir artı daha katın.

Bu yaz gezerek, eğlenerek ve en önemlisi uygulayarak hayallerinizdeki eğitimi alacaksınız. Her hafta sonu İstanbul'un başka bir güzelliğine tanık olurken, yeni arkadaşlar edinecek ve unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayacaksınız.

"Bilişim Yaz Kampı @ İstanbul'da Eğitim de var Tatil de " sloganıyla yürütülen kampanyada; Microsoft Yazılım Uzmanlığı, Microsoft Sistem Uzmanlığı, Autodesk 3D Tasarım Uzmanlığı, Adobe Grafik & Web Tasarım Uzmanlığı için sertifikalı eğitimler veriliyor. Kampanya ile ilgili daha detaylı bilgi almak için www.bilisimyazkampi.com  sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kadıköy, Beşiktaş, Bakırköy, Ankara, Bursa, Eskişehir ve Konya Şubelerinde konusunda uzman ve mesleklerinde kariyer sahibi eğitim kadrosuyla hizmet veren;  Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Sta4-CAD Yetkili Eğitim Merkezi olan Bilişim Eğitim Merkezi,  uluslararası fiziki standartlara uygun teknik altyapısıyla eğitimlerinde  ilgili yazılımların en güncel versiyonlarını kullanarak  öğrencilerine koşulsuz "Öğretme Garantisi" sunuyor.

Kontenjanın sınırlı olduğu bu özel kampta eğitim alabilmek için  Bilişim Eğitim Merkezleri'ne başvurmak yeterli.

Birlikte nice Bilişim'li yıllara…

Kaynak: BasinOdasi.com.tr

Son Dakika Basın Bültenleri Bilişim Yaz Kampı @ İstanbul'da 'Eğitim de Var Tatil De…' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement