Topkapı Sarayı'nda Görkemli Açılış - Son Dakika
Basın Bültenleri

Topkapı Sarayı'nda Görkemli Açılış

Topkapı Sarayı\'nda Görkemli Açılış

BASIN BÜLTENİDİR.

26.07.2010 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BASIN BÜLTENİDİR.

İstanbul Cup’ın resmi açılış töreni Topkapı Sarayı’nda gerçekleştirildi. Törende turnuvadaki oyuncularla birlikte bugün İstanbul’a gelen Sony Ericsson WTA Tour Başkanı Stacey Allaster ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç da yer aldı.

Kalabalık bir gazeteci grubu tarafından takip edilen açılış töreninde WTA Başkanı Allaster, “İstanbul ile ilgili daha önce çok şey duydum. Burada bulunmaktan memnunum. Bildiğiniz gibi önümüzdeki yıl burada dünyanın en iyi oyuncuları WTA Şampiyonası için bulunacaklar. WTA, İstanbul’da olmaya devam edecek. Bu konuda bize desteğini esirgemeyen Türk hükümeti ve Türkiye Tenis Federasyonu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TTF Başkanı Ayda Uluç ise, İstanbul’un oyuncular tarafından istenen bir turnuva haline gelmesinden dolayı çok memnun olduklarını vurgularken, gelecek yıl yapılacak şampiyonaya da büyük önem verdiklerini ifade etti.

Daha sonra açılışa katılan oyuncular, geleneksel kıyafetler giyerek medyaya poz verdi. Organizasyona İstanbul Cup’ta yer alacak tenisçilerden Francesca Schiavone, Vera Dushevina, Andrea Petkovic, İpek Şenoğlu, Çağla Büyükakçay, Pemra Özgen ve Başak Eraydın katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri Topkapı Sarayı'nda Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement