Yöneticiden Sporcuya Prim Desteği - Son Dakika
Basın Bültenleri

Yöneticiden Sporcuya Prim Desteği

Yöneticiden Sporcuya Prim Desteği

BASIN BÜLTENİDİR.

23.07.2010 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BASIN BÜLTENİDİR.

Türkiye Tenis Federasyonu’nda Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan PTT Genel Müdürü Osman Tural, yurtdışında başarılı sonuçlar alan üç tenisçiye 5’er bin TL prim verdi.

Uluslararası turnuvalarda ülkemizi başarıyla temsil eden tenisçilerimize bir destek de tenis tutkusuyla bilinen PTT Genel Müdürü Osman Tural’dan geldi. Aynı zamanda Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Tural, Marsel İlhan, Çağla Büyükakçay ve İpek Şenoğlu’na 5’er bin TL prim verdi. Başarılı raketleri İstanbul Sirkeci’deki makamında kabul eden Tural “Her üç tenisçimiz de geçtiğimiz aylarda Türk tenisinde daha önce yaşanmayan ilkleri gerçekleştirdiler. Bu spora gönül veren birisi olarak onları gelecek turnuvalarda motive etmek adına küçük bir katkı yapmak istedim” diye konuştu. Yurtdışında bir turnuvada olduğu için törene katılamayan İpek Şenoğlu’nun primini Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç teslim aldı.

Osman Tural’ın yoğun iş temposuna rağmen Türk tenisine ve TTF yönetimine önemli katkılar sağladığına dikkat çeken Başkan Ayda Uluç “Kurumsal sponsorlukların yanında kişisel sponsorluklar ve katkılar da sporcularımızın moral motivasyonunun artırılması bakımından büyük önem taşıyor” diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri Yöneticiden Sporcuya Prim Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement