Kazımcan Karataş Türk Milli Takımı'nı seçmedi! İşte formasını giyeceği ülke - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kazımcan Karataş Türk Milli Takımı'nı seçmedi! İşte formasını giyeceği ülke

Kazımcan Karataş Türk Milli Takımı\'nı seçmedi! İşte formasını giyeceği ülke
02.07.2026 17:50

Galatasaraylı futbolcu Kazımcan Karataş, Kuzey Makedonya milli takımının davetini kabul etti. 23 yaşındaki sol bek Türk Milli Takımı'nın alt yaş kategorilerinde de forma giymişti.

Galatasaray forması giyen 23 yaşındaki sol bek Kazımcan Karataş, kariyerinde radikal bir değişikliğe imza atıyor.

TERCİHİNİ KUZEY MAKEDONYA'DAN YAPTI

HT Spor'un haberine göre; A Milli Takım'a seçilemeyen Kazımcan Karataş, Kuzey Makedonya Milli Takımı'ndan gelen daveti kabul etti.

ALT YAŞ KATEGORİLERİNDE OYNAMIŞTI

Daha önce Türkiye’nin U-17, U-19 ve U-21 alt yaş kategorilerinde başarıyla ay-yıldızlı formayı terleten genç savunmacı, A takım düzeyindeki tercihini Kuzey Makedonya’dan yana kullandı. Verilen bu kararın Kuzey Makedonya cephesinde büyük bir sevinçle karşılandığı belirtildi. Kazımcan Karataş'ın n yakın zamanda yeni milli takımıyla ilk kampına katılması ve resmi maçlarda sahaya çıkması bekleniyor.

Son Dakika Dünya Kupası Kazımcan Karataş Türk Milli Takımı'nı seçmedi! İşte formasını giyeceği ülke - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • talha özpolat talha özpolat:
    Ben fenerbahçeliyim ama çocugu kadroya alma sonra milli takımı seçmedi diye başlık atmak hoş degil emin olun çagırılmış olsaydı uça uça gelirdir 15 1 Yanıtla
  • VillaUmut VillaUmut:
    Bu mafya tarlasını neden seçsin ki? 8 5 Yanıtla
  • Deniz Kisa Deniz Kisa:
    Iyiki ruhsuzlari secmemis 4 2 Yanıtla
  • yalcineneshan yalcineneshan:
    helal olsun 5 1 Yanıtla
    Mesut Vatansever Mesut Vatansever:
    O zaman zamanında Almanya yı seçen Mesut a da helal olsun 3 1
  • Mehmet İsmaİloğlu Mehmet İsmaİloğlu:
    liyakat olduğu yerde olıcağı bu 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement