Dünyayla bağlantısı olmayan kabileyi görmeye giden Youtuber, karşılaştığı manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı - Son Dakika
Dünya

Dünyayla bağlantısı olmayan kabileyi görmeye giden Youtuber, karşılaştığı manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı

Avustralya'da Youtube yayınları yapan Brodie Moss adlı adam, Kwakéa Adası'nda dünya ile bağlantısı olmayan bir kabileyi ziyaret etti. Kabile üyelerinin kendisine karşı saldırıya geçmesini beklediği için tedirgin olan Brodie Moss, üyelerin kendisine gösterdiği ilgi sonucu hayretler içinde kaldı.

08.12.2022 12:17  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya ile bağlantısı olmayan kabilelerin hayatlarını nasıl sürdürdükleri çok merak ediliyor. Avustralya'da Youtube yayınları yapan Brodie Moss ise bu soruya ışık tutmak adına dünya ile bağlantısı olmayan kabile üyelerini ziyaret etti.

SADECE 1 TANE BEYAZ ADAM YAŞIYOR

Brodie Moss, Kwakéa Adası'nı ziyaret etti ve yolculuğunu kayda aldığı bir video yükledi. Moss'un bahsettiğine göre, adadan kabile üyelerinden farklı olarak sadece Brett isimli beyaz bir adam yaşıyordu. O da büyükbabasının savaştan sonra yerel halktan orada kalma izni almasının ardından adada yaşıyordu.

Dünya ile bağlantısı olmayan kabileyi görmeye gitti, fark ettiği detayla hayrete düştü

TEDİRGİNLİĞİ BOŞA ÇIKTI

Moss'un paylaştığı görüntülerde, belki de ilk kez Brett ve kendileri dışında bir insan gören kabile üyelerinin her şeyi yapabileceği o yüzden dikkatli olmaya çabaladıkları görülüyordu. Ancak kabile üyeleri, tam tersine onları büyük bir heyecanla karşıladılar. Yol boyunca Youtuber ve kameramanı ellerinden çekiştirerek kamplarına götüren ada sakinleri neşe içinde dans ederek ikiliyi kabile liderinin yanına götürdüler.

Dünya ile bağlantısı olmayan kabileyi görmeye gitti, fark ettiği detayla hayrete düştü
Dünyayla bağlantısı olmayan kabileyi görmeye giden Youtuber, karşılaştığı manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı

Son Dakika Dünya Dünyayla bağlantısı olmayan kabileyi görmeye giden Youtuber, karşılaştığı manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mustafa Cingöz: Bu olay kurmaca kabile üyesi denen kişiler kendilerini siyah renge boyatmışlar ve beyaz olan youtuber çocuğa her dokunduklarında boyalar onada geçiyor 241 14 Yanıtla
  • Ağaç aş : Bence yemek ayaklarına geldiği için seviniyorlar 168 8 Yanıtla
  • Fırat bilim: akşam yemeği vakti gelmiştir afiyet bal şeker olsun :) 140 6 Yanıtla
  • Eski Tüfek.: Avustralya dan sonra burayada medeniyeti götürürler artık...bir yıla kadar yerlilerden eser kalmaz bu ada da... 69 2 Yanıtla
  • Gamze Uysal: Normal yerleşim yeri insanlarından daha insancıllar yani 36 1 Yanıtla
  • Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı
    12:59 Safranbolu'da Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan bölgede kaçak kazı yapan 3 kişi jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şahıslarla birlikte çeşitli kazı malzemeleri ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi ancak serbest bırakıldı.

  • Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    12:39 Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binasında çıkan yangın sonucunda binanın simge kulesi yıkıldı. Yangın sırasında binadaki tarihi tabloları kurtarmaya çalışan insanlar, yangının Notre-Dame Katedrali yangınına benzediğini ifade etti.

  • Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı
    12:19 Afganistan'da Şiddetli Yağış ve Sel Felaketi: 33 Ölü, 27 Yaralı

    Afganistan'ın bazı bölgelerinde son üç gündür etkili olan şiddetli yağış, kar yağışı ve sel baskınları sonucunda 33 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Seller nedeniyle 600'den fazla ev hasar gördü, tarım arazileri ve yollar tahrip oldu. Yardım kuruluşları selden etkilenen ailelere yardım sağlamaya devam ediyor.


Advertisement