Azerbaycan, Karabağ'daki Ermeni grupları imha etti - Son Dakika
Dünya

Azerbaycan, Karabağ'daki Ermeni grupları imha etti

Azerbaycan ordusu, Karabağ'daki yasa dışı Ermeni silahlı gruplara ait mevzi, mühimmatlar, topçu bataryaları, askeri tesis ve teçhizatları TB2 Bayraktar SİHA'lar ve İsrail yapımı Harop kamikaze İHA'lar ile imha etti. Azerbaycan'ın Karabağ'da yasa dışı bulunan Ermeni silahlı gruplara yönelik başlattığı terörle mücadele operasyonu ikinci gününde devam ediyor. Azerbaycan ordusu, Karabağ'daki yasa dışı Ermeni silahlı gruplara ait mevzi, mühimmatlar, topçu bataryaları, askeri tesis ve teçhizatları imha etti. Operasyonlarda TB2 Bayraktar SİHA'lar, İsrail yapımı Harop kamikaze İHA ve yüksek hassasiyete sahip silahlar ve mermiler kullanılıyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde yürütülen yerel çaptaki terörle mücadele operasyonlarının başarıyla devam ettiği belirtildi. Operasyon çerçevesinde Ermenilere ait mevzilerin, askeri araçların, topçu bataryalarının, uçaksavar füze sistemlerinin, radyo elektronik istasyonlarının ve diğer askeri teçhizatların yok edilerek etkisiz hale getirildiği aktarıldı. - BAKÜ

20.09.2023 09:19  Güncelleme: 09:24

- Azerbaycan, TB2 SİHA'larla Ermenilere ait askeri hedefleri imha etti

Terörle mücadele operasyonu ikinci gününde

BAKÜ - Azerbaycan ordusu, Karabağ'daki yasa dışı Ermeni silahlı gruplara ait mevzi, mühimmatlar, topçu bataryaları, askeri tesis ve teçhizatları TB2 Bayraktar SİHA'lar ve İsrail yapımı Harop kamikaze İHA'lar ile imha etti.

Azerbaycan'ın Karabağ'da yasa dışı bulunan Ermeni silahlı gruplara yönelik başlattığı terörle mücadele operasyonu ikinci gününde devam ediyor. Azerbaycan ordusu, Karabağ'daki yasa dışı Ermeni silahlı gruplara ait mevzi, mühimmatlar, topçu bataryaları, askeri tesis ve teçhizatları imha etti. Operasyonlarda TB2 Bayraktar SİHA'lar, İsrail yapımı Harop kamikaze İHA ve yüksek hassasiyete sahip silahlar ve mermiler kullanılıyor.

"Terörle mücadele operasyonu başarıyla devam ediyor"

Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri tarafından Azerbaycan'ın Karabağ bölgesinde yürütülen yerel çaptaki terörle mücadele operasyonlarının başarıyla devam ettiği belirtildi. Operasyon çerçevesinde Ermenilere ait mevzilerin, askeri araçların, topçu bataryalarının, uçaksavar füze sistemlerinin, radyo elektronik istasyonlarının ve diğer askeri teçhizatların yok edilerek etkisiz hale getirildiği aktarıldı.

Azerbaycan, Karabağ\'daki Ermeni grupları imha etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Azerbaycan, Karabağ'daki Ermeni grupları imha etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement