Filistinli yetkililer, İsrailli yerleşimcilerin camiye saldırısının görüntülerini paylaştı - Son Dakika
Dünya

Filistinli yetkililer, İsrailli yerleşimcilerin camiye saldırısının görüntülerini paylaştı

Filistinli yetkililer, İsrailli yerleşimcilerin camiye saldırısının görüntülerini paylaştı

Filistin Dışişleri Bakanlığı, Urif kentinde bir camiye yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı. Birleşmiş Milletler Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü de İsrailli yerleşimcilerin Filistinlilerin mülklerine yaptığı saldırıları kınadı ve faillerin hesap vermesi gerektiğini belirtti.

23.06.2023 13:20
p> Filistin Dışişleri Bakanlığı, 21 Haziran'da Urif kentinde İsrailli yerleşimciler tarafından bir camiye yapılan saldırının güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.

Filistin Dışişleri Bakanlığı, bir grup Yahudi yerleşimcinin 21 Haziran'da İsrail işgali altındaki Filistin topraklarında yer alan Urif şehrindeki bir camiye girerek Kuran-ı Kerim'e yönelik gerçekleştirdikleri saldırının, güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı.

Birleşmiş Milletler (BM) Ortadoğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Tor Wennesland, dün açıklama yaparak İsrailli 'kanunsuz' yerleşimcilerin genel olarak Filistinlilerin mülklerine yaptığı saldırıları şiddetle kınadığını belirtti. Özel Koordinatör Wennesland "İşgalci Güç olarak İsrail, sivil halkın tüm şiddet eylemlerine karşı korunmasını ve faillerin hesap vermesini sağlamalıdır" ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Filistinli yetkililer, İsrailli yerleşimcilerin camiye saldırısının görüntülerini paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement