İspanya'da helikopter, otobanda seyir halindeki otomobilin üzerine düştü - Son Dakika
Dünya

İspanya'da helikopter, otobanda seyir halindeki otomobilin üzerine düştü

İspanya'nın Madrid kentinde havalanan bir helikopter, kuvvetli fırtına nedeniyle otoyol üzerinde bir aracın üzerine düştü. Kazada helikopterdeki 2 kişi ve aracın sürücüsü yaralandı.

01.12.2023 15:13  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'nın başkenti Madrid'de şiddetli rüzgar nedeniyle bir helikopter otoban üzerinde bir aracın üzerine düştü. Kazada helikopterde bulunan iki kişi ve araç sürücüsü yaralandı. Yaralananların hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

CAN KAYBI YAŞANMADI

İspanya'da bir helikopter havalandıktan kısa bir süre sonra Madrid yakınlarındaki M40 otoyoluna düştü. Acil servis sözcüsü, helikopterde iki kişinin bulunduğunu, birinin helikopter enkazından yürüyerek çıkabildiğini, diğerinin ise itfaiye ekipleri tarafından enkazdan kurtarıldığını söyledi. Sözcü, kazadan sağ kurtulanlardan birinin hafif kafa travması geçirdiğini, diğerinin uyluk kemiğinin kırıldığını ve üçüncüsünün de hafif yaralandığını söyledi. Helikopterin kalabalık bir otoyola düşmesine rağmen olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Helikopter, seyir halindeki otomobilin üzerine düştü

KUVVETLİ FIRTINA YÜZÜNDEN DÜŞTÜ

Acil durum ekiplerinin olay yerinde çalışabilmesi için trafik her iki yönde de durduruldu. Öte yandan kazaya şiddetli rüzgarın sebep olduğu tahmin ediliyor. Yerel kaynaklar, helikopterin European Rotors adlı helikopter endüstrisi fuarına giderken düştüğünü belirtiyor.

Helikopter, seyir halindeki otomobilin üzerine düştü
Helikopter, seyir halindeki otomobilin üzerine düştü
İspanya\'da helikopter, otobanda seyir halindeki otomobilin üzerine düştü

Son Dakika Dünya İspanya'da helikopter, otobanda seyir halindeki otomobilin üzerine düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement