Genetik bozukluk sebebiyle devasa boyutta ellere sahip olan Hintli çocuk, sürekli ayrımcılığa maruz kaldığını belirterek isyan etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Genetik bozukluk sebebiyle devasa boyutta ellere sahip olan Hintli çocuk, sürekli ayrımcılığa maruz kaldığını belirterek isyan etti

14.12.2022 11:24  Güncelleme: 12:04

Hindistan'da küçük bir köyde yaşayan Mohammad Kaleem, 8 yaşındayken yaşadığı genetik bozukluk nedeniyle devasa boyutta ellere sahip. Kaleem, görüntüsü sebebiyle köyünde dışlanmaya devam edildiğini söyledi.

Hindistan'da yaşayan Mohammad Kaleem, genetik bir bozuklukla dünyaya geldi. 8 yaşındayken ellerinin ilginç görüntüsü basın tarafından fotoğraflanan Kaleem, o dönem dünya genelinde gündem olmuştu.

Köyde onun ellerini gören kimse yanına yaklaştırmıyor! Siz de bakınca şaşıracaksınız

YILLAR SONRA YENİDEN GÖRÜNTÜLENDİ

Şimdilerde 16 yaşında olan Mohammad Kaleem'in elleri yıllar sonra yeniden görüntülendi. Çocuğun ellerinin görüntüsünde herhangi bir değişiklik olmadığı, hatta vücuduna göre daha büyük kaldığı gözlendi.

Köyde onun ellerini gören kimse yanına yaklaştırmıyor! Siz de bakınca şaşıracaksınız

EN BÜYÜK ŞİKAYETİ KÖYLÜLERİNDEN

Kaleem'in şu anda en büyük şikayeti ise köylülerinden yana. Ellerini gören kimsenin yanına yaklaşmadığını belirten Kaleem, yapılan ayrımcılık nedeniyle isyanını dilegetiriyor.

Köyde onun ellerini gören kimse yanına yaklaştırmıyor! Siz de bakınca şaşıracaksınız

Son Dakika Dünya Genetik bozukluk sebebiyle devasa boyutta ellere sahip olan Hintli çocuk, sürekli ayrımcılığa maruz kaldığını belirterek isyan etti - Son Dakika


Advertisement