İran Büyükelçiliği Önünde Kuran-ı Kerim'e Saldırı - Son Dakika
Dünya

İran Büyükelçiliği Önünde Kuran-ı Kerim'e Saldırı

Danimarka'da yaşayan Firoozeh Bazrafkan isimli bir kadın, İran büyükelçiliği önünde rendeyle Kuran-ı Kerim'i parçaladı. Skandal eylem sosyal medyada büyük tepki topladı.

06.08.2023 16:12  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa ülkelerindeki İslam düşmanlığı son aylarda iyiden iyiye tırmanırken, Danimarka ve İsveç'te provokasyonlara hedef olan Kuran'ı Kerim'e yönelik yeni bir saldırı daha gerçekleştirildi.

İslam düşmanlığı tırmanıyor! Kopenhag'a yerleşen İranlı kadın rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı

BÜYÜKELÇİLİK ÖNÜNDE SKANDAL EYLEM

İran'daki molla rejiminden kaçarak Kopenhag'a yerleşen Firoozeh Bazrafkan isimli bir kadın, İran büyükelçiliği önünde rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı.

İslam düşmanlığı tırmanıyor! Kopenhag'a yerleşen İranlı kadın rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı

KAMERALARIN KARŞISINDA KİRLİ PROVOKASYON

Skandal eylemi için büyükelçilik önüne bir masa yerleştiren Bazrafkan, üzerine de bir rende ile Kuran yerleştirdi. Kameraların karşısına geçerek rende ile kutsal kitabın sayfalarını tek tek parçalayan kadına o anlarda kimsenin "Dur" dememesi de dikkat çekti.

İslam düşmanlığı tırmanıyor! Kopenhag'a yerleşen İranlı kadın rendeyle Kuran-ı Kerim parçaladı

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Öte yandan sosyal medyada da infial yaratan görüntüleri paylaşan çok sayıda kullanıcı yaşanan skandala büyük tepki gösterdi.

İran Büyükelçiliği Önünde Kuran-ı Kerim\'e Saldırı

Son Dakika Dünya İran Büyükelçiliği Önünde Kuran-ı Kerim'e Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Eren Aydın: Birileri demişki danimarkada müslüman yokmu sen adamın ülkesine git ordaki yaşam tarzına müdahele et öyle bişey yok adam diyorki sana burası hristiyan ülkesi kuranın hükümlerini git kendi ülkende uygula burada senin borun ötmez bizi sevmiyosan kendi ülkene git hadi 36 163 Yanıtla
    Ragib garabagov: Eren senin giblerne sonradan görmuş diyolar bilyormuydun? Bu bakiş acsni parayla arasak bulamaziyiz vay be helal sana 2dk nasil cözdün 49 12 Ali Parlak: Kendi ülkesi olabilir istemeyebilir de o konuda kimse birşey diyemez kabulde sen şimdi suriyelileri istemiyorsun diye kutsal kitabinimi yakman gerekiyor nasıl bir bakış açın var eren aydin yakmasıni normalmi goruyorsun anlamayadim? 48 1 Ali Kublay: Soyadına yakışır bir yorum çok aydınsınız anlayan anladı 2 1 Aydın Gökmenoğlu: Seninde hangi dine mensup olduğun belli 2 1 Fikri : Alanya'da yerleşik, İsweç'liler Alman'lar İnğiliz'ler Danimarka'lılar var. Türkiye ve de Alanya'da kimse tutup, İncil'i yakmıyor. Kimse burası Müslüman Ülkesi İncilin hükümlerini git kendi ülkende uyğula, burda senin borun ötmez demiyor.. ANLAYABİLDİN Mİ.. İDRAK EDEBİLDİN Mİ.. Eren Aydın kardeş.. 3 0 Savas Karay: Pek ermemişsin bizim ülkemiz de neden ermeni bu arada ermeniler hristiyan yahudi ateist özgürce yaşar inancını bunlar başka ülkelerden değil mi şimdi bizim bunların dini sembollerine mi zarar vermemiz gerekiyor onları sevmediğimizi belli etmek için a eren 2 0 Hidayet Aydın: Eren sen müslüman degilsin galiba hangi ülkede yaşıyorsun bilmem ama dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın kutsal kitaba kimsenin hakaret etmeye hakkı yoktur onu savunanda hristiyandır müslümanlıgından şüpe duyarım Türkiye cumhuriyetinde hiç bir kutsal ne bir kitaba nede bir kutsal mekana saygısızlık yapılmaz yapanıda hoşnut görülmez 0 0
  • Burhan Polat: Biz müslümanlar kutsal kitabimiza saldirildiginda sözlü olarak çok güzel kinariz. Bir süre sonrada unutur, kinadiklarimizla can ciğer sarması oluruz. 110 2 Yanıtla
  • kcr kcr: Allah taş etse keşke o an pislikler şeytan. Bunlar 54 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement