İsrail basınında Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek istediği dair yapılan bir haber, Tel Aviv'de geniş yankı uyandırdı.
The Times of Israel gazetesinin internet sitesinde yer alan; "Netanyahu, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme ayarlamaya çalıştığını söyledi" başlıklı haberde, ilginç detaylar yer aldı.

İki liderin bir süredir gergin seyreden iletişimi sonrasında yüz yüze bir görüşmenin gerçekleşeceğine dair resmi bir açıklama yapılmadı. Haberde de diplomatik kaynakların sürecin bazı zorluklarla karşılaştığına dair paylaştığı bilgilere yer verildi. Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Netanyahu ile ancak ülkeler arasındaki gaz işbirliğine ilişkin haber verirse görüşeceği belirtildi.
Haberin en dikkat çeken noktalarından birinde ise Başbakan Netanyahu'nun, Erdoğan'la bir fotoğraf çekiminden anlaşılabilecek bir diplomatik başarı görüntüsü aradığının aktartılması oldu.
Son Dakika › Dünya › İsrail basını, Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelmek istediğini yazdı: Türkiye'nin bir şartı var - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.