İstanbul'daki camilerde Filistin için Fetih suresi okundu - Son Dakika
Dünya

İstanbul'daki camilerde Filistin için Fetih suresi okundu

İstanbul\'daki camilerde Filistin için Fetih suresi okundu
26.10.2023 20:19

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli İrade Platformu işbirliğinde İstanbul'daki camilerde Filistin'de hayatını kaybedenler için dayanışma programı düzenlendi. Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile Sultanahmet, Fatih, Taksim ve Büyük Çamlıca başta olmak üzere kentteki camilerde yatsı namazı öncesi sela verildi ve Fetih suresi okundu. Programda, İsrail'in saldırılarında yaşamını yitirenler için dua edildi ve ardından yatsı namazı kılındı.

İstanbul'daki camilerde İsrail'in saldırıları sonucu Filistin'de hayatını kaybedenler için Fetih suresi okundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Milli İrade Platformu işbirliğinde yatsı namazı öncesinde tüm camilerde Filistin için dayanışma programı düzenlendi.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ile Sultanahmet, Fatih, Taksim ve Büyük Çamlıca başta olmak üzere kentteki camilerde yatsı namazı öncesi sela verildi.

Fetih suresinin okunduğu programda, İsrail'in saldırılarında yaşamını yitirenler için dua edildi.

Duanın ardından yatsı namazı kılındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya İstanbul'daki camilerde Filistin için Fetih suresi okundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement