Elini başına götürdü, canlı yayında aniden yere düştü - Son Dakika
Dünya

Elini başına götürdü, canlı yayında aniden yere düştü

Kolombiya'da 35 yaşındaki kadın sunucu Elianis Garrido, canlı yayında olduğu sırada aniden yere düştü. Sette bulunan sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrası kendine gelen sunucu, durumunun iyi olduğunu aktardı.

22.03.2023 14:22  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sunucu Garrido, diğer sunucu arkadaşı ile beraber program sunduğu sırada bir anda rahatsızlandı. Elini başına doğru götüren sunucu sandalyeden düştü.

SOLUNUM YOLU RAHATSIZLIĞI VARMIŞ

Yayın ekibi Garrido'nun hemen yardımına koştu. Solunum yolu rahatsızlığından dolayı kısa süreli baygınlık geçirip yere düşen sunucu Elianis, sette bulunan sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahale sonrası kendine geldi.

Elini başına götüren sunucu canlı yayında aniden yere yığıldı

DURUMU İYİ

Elianis Garrido, daha sonra Instagram hesabından herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederek durumunun iyi olduğunu söyledi.

Elini başına götüren sunucu canlı yayında aniden yere yığıldı
Elini başına götürdü, canlı yayında aniden yere düştü

Son Dakika Dünya Elini başına götürdü, canlı yayında aniden yere düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • sedat tokgöz: Dönen koltuktan manevra yapması ve düşerken ellerini uygun durumda yere bırakması Bilinçli yapılmış imajı veriyor. Bence Senaryo. 37 29 Yanıtla
  • Tayfun Gümüş: İnsan bazen bir şeylerin ters gittiğini veya bayılmak üzere olduğunu da anlar. Ona göre durumunu yapabildiği oranda ayarlayabilir. Kesin seneryodur diyemeyiz. 2 0 Yanıtla

Advertisement