Meksika'da 1000 yaşında olduğu tahmin edilen uzaylılara ait cesetler sergilendi - Son Dakika
Dünya

Meksika'da 1000 yaşında olduğu tahmin edilen uzaylılara ait cesetler sergilendi

Meksika Kongresi, yaklaşık 1000 yıllık olduğuna inanılan 'insan dışı' uzaylı türlerine ait olduğu düşünülen iki cesedi halka sergiledi.

13.09.2023 13:18  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meksika'da bir kongre duruşmasında "insan olmadığı" iddia edilen iki varlığın kalıntıları sunuldu. Gazeteci ve Ufolog Jaime Maussan tarafından yemin edildikten sonra sunulan 'cesetlerin', uzaylı türlerine ait 1000 yıllık fosilleşmiş kalıntıları olduğu öne sürüldü.

Meksika Kongresi'nde 1000 yaşında oldukları tahmin edilen uzaylılara ait cesetler sergilendi

KUMA BENZEYEN BİR TABAKAYLA KAPLANMIŞ

Meksika'da tanımlanamayan anormal olaylarla ilgili kapsamlı bir kongre duruşması ilginç anlara sahne oldu. Yasama Sarayı San Lazaro'da yeminli olarak konuşan Ufolog Jaime Maussan, "Bu örnekler bizim karasal evrimimizin bir parçası değil… Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Yosun madenlerinde bulundular ve daha sonra fosilleştiler" dedi. Maussan, örneklerin, Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi (UNAM) tarafından analiz edildiğini söyledi. Kapsamlı analizlere tabi tutulan fosiller alışılmadık bir şekilde, kum gibi görünen bir tabakayla kaplanmıştı.

Meksika Kongresi 1000 yaşında oldukları tahmin edilen uzaylılara ait cesetleri sergiledi

"BU EVRENDE YALNIZ DEĞİLİZ"

Maussan, "Halkın insan dışı teknolojiler ve insan dışı varlıklar hakkında bilgi sahibi olma hakkı vardır. Bizi ayrıştıran değil, insanlığı birleştiren bir konudan bahsediyoruz. Bu uçsuz bucaksız evrende yalnız değiliz, bu gerçeği kucaklamalıyız" dedi.

Meksika Kongresi 1000 yaşında oldukları tahmin edilen uzaylılara ait cesetleri sergiledi

PERU'DAN GETİRİLDİĞİ ÖNE SÜRÜLÜYOR

Duruşmada ufologa, Temmuz ayındaki ABD kongre duruşmasında ifade veren eski ABD Donanması pilotu Teğmen Ryan Graves ve Harvard'da astrofizik profesörü Profesör Avi Loeb de katıldı. Bu mumyalanmış örnekler, herkesin görmesi için pencere içindeki kutularda saklandı. İddiaya göre bunlar Cusco, Peru'dan getirildi.

Meksika Kongresi 1000 yaşında oldukları tahmin edilen uzaylılara ait cesetleri sergiledi
Meksika\'da 1000 yaşında olduğu tahmin edilen uzaylılara ait cesetler sergilendi

Son Dakika Dünya Meksika'da 1000 yaşında olduğu tahmin edilen uzaylılara ait cesetler sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement