Otopsi odasında bir kadının cesedine istismar uygulayan görevliyi polis bastı - Son Dakika
Dünya

Otopsi odasında bir kadının cesedine istismar uygulayan görevliyi polis bastı

Brezilya'da, takımı kupa kazanınca görevli olduğu tıp merkezinden kutlama yapmak için ayrılan otopsi uzmanı şahıs, sabah saatlerinde sarhoş olarak döndüğü iş yerinde kadına ait bir cesede cinsel istismar uygularken yakalandı.

16.12.2019 22:23  Güncelleme: 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Instituto Medico Legal isimli tıp merkezinin morgunda görevli otopsi uzmanının, bir kadın cesedine cinsel istismar uygularken polis tarafından yakalanması Brezilya gündemine bomba gibi düştü.

OTOPSİ YAPILMAYI BEKLEYEN CESEDE İSTİSMAR UYGULADI

Olay Brezilya'nın Amazonas eyaletinin Manuas kentinde meydana geldi. Brezilya yerel basınında yer alan haberlere göre, Instituto Medico Legal isimli tIp merkezinde otopsi uzmanı olarak görev yapan 52 yaşındaki Wanderley dos Santos Silva isimli şahıs, desteklediği futbol takımının kupayı kazanması üzerine geçenin geç saatlerine kadar eğlendi. Eğlencede alkolü fazla kaçıran Silva, sabaha karşı çalıştığı kuruma geldi. Otopsi odasına giren Silva, otopsi yapılmayı bekleyen cesede cinsel istismarda bulundu.

ADLİ TIPTA GÖREVLİ POLİS MEMURU CESETTEN DELİL TOPLAMAK İÇİN ORADAYDI

Adli Tıp'ta görevli bir polis memuru, ölen kadınla ilgili delil toplamak üzere otopsi odasına girdiği anda şok manzarayla karşılaştı. Durumu fark eden Silva, pantolonunu çektikten sonra olay yerinden kaçtı.

Otopsi odasında bir kadının cesedine istismar uygulayan görevliyi polis bastı

ADLİ TIP ENSTİTÜSÜ TARAFINDAN KOVULDU

Otopsi odasında yaşanan iğrenç olay, polis memuru tarafından derhal Adli Polis Departmanı'na rapor edildi. Silva, ismi belirlenemeyen bir arkadaşıyla birlikte işten kovuldu.

TAKIMI KUPAYI KAZANINCA İŞTEN AYRILIP ALKOL ALDI

Manuas Kamu Güvenliği Sekreteri olayla ilgili yaptığı açıklamada, Silva'nın o gün görevli olduğunu ancak Libertodores Kupası'nı kazanan Flemengo takımının galibiyetinin ardından kutlama yapmak için ayrıldığını, sabah saatlerinde ise sarhoş bir şekilde iş yerine döndüğünü ve bu sırada kadın cesede cinsel istismar uyguladığını belirtti.

CEZASI 2 İLA 3 SENE ARASINDA

Öte yandan, "nekrofili" olarak adlandırılan cesede cinsel istismar durumunun 2003 yılına kadar Brezilya'da suç olarak kabul edilmediği öğrenildi. Ülkede 2003 yılında hazırlanan "Cinsel Suçlar Yasası'yla" birlikte cesede cinsel istismar uygulayan 52 yaşındaki Wanderley dos Santos Silva isimli şahsın mahkemede suçu ortaya çıkarıldığı takdirde 2 ila 3 sene hapis cezasına çarptırılabileceği öğrenildi.

Otopsi odasında bir kadının cesedine istismar uygulayan görevliyi polis bastı

Son Dakika Dünya Otopsi odasında bir kadının cesedine istismar uygulayan görevliyi polis bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • BayX: Az kaldi ,kiyamet gunu hesap gunu) yakindir. 58 1 Yanıtla
  • antibeğeni44: içki bütün kötülüklerin anasıdır 50 4 Yanıtla S: Bütün analar kutsaldır 3 1 Saykolojist: İçkiden evet, adamın kafası çalışmıyormuş içince iyice çalışmamış. 0 0
  • 34: Haberi açarken Allahım Türkiye olmasın dedim içimden 44 3 Yanıtla Dk: Her yerde Türkiye dahil oluyor...her yerde sapık sapıktır 9 4 36: Olsa olsa adanada olur 1 1
  • Fatsalı: Kıyamet gününe hazır olun 22 0 Yanıtla Eda: Fatsalı , trabzonda abim askerdi yemin ederim ölü kadına tecavüz eden birini yakalamıslar orda mezarından cıkarıp günlerce kusmus cocuk trabzonlu sonra çam cinayetini görünce iyice korktum ordan kıyamet yani birezil olan yerde degil ordada var gördük 4 3
  • 53 53: Allah seni bildiği gibi yapsin pislik yaziklar olsunnn 22 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Paris'teki İran büyükelçiliği önünde canlı bomba alarmı! Ekipler olay yerine sevk edildi
    15:38 Paris'teki İran büyükelçiliği önünde canlı bomba alarmı! Ekipler olay yerine sevk edildi

    Paris'teki İran konsolosluğunda bir adamın intihar yeleği ile kendini patlatma tehdidinde bulunduğu bildirildi. Şahsın, patlayıcı bir kemer ve el bombasına benzeyen bir cisimle donatıldığı ve binada barikat kurduğu belirtildi. Fransız başkentinin 16. bölgesinde bulunan konsolosluk binası ve çevresi güvenlik önlemi olarak kapatıldı, halk tahliye edildi. Şehrin Metro Hattı 6 da kesintiye uğratıldı.

  • UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti
    15:37 UCLG Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen toplantıya başkanlık etti

    Dünya Belediyeler Birliği Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kosta Rika'da düzenlenen UCLG Ana Tüzük Komitesi Toplantısı'na başkanlık etti. Başkan Altay, toplantıda Gazze'nin ve mazlum coğrafyalarda sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerin haklarını savunduğunu belirtti.

  • İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi
    14:37 İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi

    ABD’li yetkililerin bir İsrail füzesinin İran’ı vurduğunu açıklamasının ardından, petrol ve altın fiyatlarında yükseliş oldu. İsrail saldırısının haberi duyulunca, Brent ham petrolünün varil fiyatı 90 doların üzerine çıktı; daha sonra İran saldırının önemli olmadığını söyleyince biraz geriledi. Altının ons fiyatı bir ara rekora yaklaşırken, daha sonra 2400 doların altına düştü. Orta Doğu’daki gerilimin tırmanmasının petrol sevkiyatını aksatabileceğinden korkuluyor.


Advertisement