Son Dakika! Azerbaycan, Ermenistan ordusunun Mingeçevir'e attığı füzeyi havada imha etti - Son Dakika
Dünya

Son Dakika! Azerbaycan, Ermenistan ordusunun Mingeçevir'e attığı füzeyi havada imha etti

Son dakika! Azerbaycan hava savunma birlikleri, Ermenistan ordusunun Mingeçevir iline attığı füzeyi havada imha etti.

09.10.2020 15:55  Güncelleme: 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasında, Ermenistan ordusunun Mingeçevir'e balistik füze fırlattığı bildirildi. Açıklamada, Azerbaycan hava savunma birliklerinin füzeyi 20 kilometre irtifada imha ettiği belirtildi. Ermenistan 5 Ekim'de de sanayi kenti olan Mingeçevir'de hidroelektrik santralinin bulunduğu bölgeye füze fırlatmıştı.

SİVİLLER HEDEFTE

Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında çatışmalar sürerken Ermenistan ordusu sivilleri hedef almaya devam ediyor. Azerbaycan Savunma Bakanlığı daha önce de Ermenistan güçlerinin Berde, Ağdam, Mingeçevir ve Ağcabedi bölgelerinde sivil yerleşim birimlerini yoğun ateş altına aldığı belirtmiş, Ermenistan'ın sivillere yönelik saldırılarını engellemek için gerekli önlemlerin alındığı aktarmıştı.

BİR KASABA DAHA İŞGALDEN KURTARILDI

Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan ordusunun Hadrut kasabasını ve birkaç köyü işgalden kurtardığını açıkladı.

Son Dakika! Azerbaycan, Ermenistan ordusunun Mingeçevir\'e attığı füzeyi havada imha etti

Son Dakika Dünya Son Dakika! Azerbaycan, Ermenistan ordusunun Mingeçevir'e attığı füzeyi havada imha etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fenerbahçeli: masada kaybetti azarbeycan yuh be 0 0 Yanıtla
  • CELLAT: HAVADA KARADA... 0 0 Yanıtla
  • JOURNALİST: İSTİKBAL GÖKLERDEDİR Türkiye'den sonra Azerbaycan'da SİHA ve Savaş Uçaklarıyla gökten istedikleri hedefleri yok ederek hedeflerine ulaştılar. Siyasilerin 30 yıla yakındır sürdürdüğü barış görüşmelerinden bir şey çıkmadı. Ancak savaşarak işgal altında ki topraklar geri alınabiliyor. Bu noktada Azerbaycan, aralıksız biran önce ne kadar toprağını azat edebilirse etmesi lazım. Siyasiler işin içine dahil olurlarsa kurtardıklarıyla kalırlar. Ey Azerbaycan askeri ve halkı istirahat vakti değildir.... 0 0 Yanıtla

Advertisement