Batman'da 20 lise öğrencisi İstanbul'a geziye gönderildi - Son Dakika
Eğitim

Batman'da 20 lise öğrencisi İstanbul'a geziye gönderildi

Batman\'da 20 lise öğrencisi İstanbul\'a geziye gönderildi

Batman'da, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Avrasya'ya Yolculuk' projesi kapsamında 20 lise öğrencisi İstanbul'a geziye gönderildi. Proje, polis ile gençlerin kaynaşmasını sağlamak, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, başarılı öğrencileri ödüllendirmek ve gençleri suç örgütleri tarafından istismar edilmesini önlemek amacıyla başlatıldı. Batman Valisi Ekrem Canalp, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve öğrenci aileleri de uğurlama programına katıldı.

21.08.2023 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da 20 lise öğrencisi, " Avrasya'ya Yolculuk" projesi kapsamında İstanbul'a geziye gönderildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığının organizesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında "Avrasya'ya Yolculuk" projesi başlatıldı.

Bu kapsamda polis ile gençlerin kaynaşmasını sağlamak, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, başarılı öğrencileri ödüllendirerek diğer öğrencileri de başarıya özendirmek, gençlerin suç örgütleri tarafından istismar edilmesini önlemek ve terör örgütleri ile marjinal grupların faaliyetleri hakkında gençleri bilinçlendirmek amacıyla 20 öğrenci, İstanbul'a uğurlandı.

Uğurlama programına Batman Valisi Ekrem Canalp, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, şube müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Batman'da 20 lise öğrencisi İstanbul'a geziye gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement