Büyükçekmece'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Eğitim

Büyükçekmece'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Büyükçekmece'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Büyükçekmece Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 'Ata Zafer Konseri' bu yıl coşku dolu bir DJ performansına sahne oldu. Büyükçekmece sahilinde gerçekleşen etkinlikte Arem Özgüç ve Arman Aydın'ın DJ performansı Büyük Zafer'in coşkusunu zirveye taşıdı. DJ Arem Özgüç ve Arman Aydın'ın sahne ve görsel şovlarıyla zenginleşen program gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

31.08.2023 10:26

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101'inci yıl dönümü Büyükçekmece'de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Büyükçekmece Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği "Ata Zafer Konseri" bu yıl coşku dolu etkileyici bir DJ performansına sahne oldu.

Büyükçekmece sahilinde gerçekleşen etkinlikte Arem Özgüç ve Arman Aydın'ın DJ performansı Büyük Zafer'in coşkusunu zirveye taşıdı. Popüler şarkılara danslarıyla eşlik eden 7'den 70'e her yaştan Büyükçekmeceli, ellerindeki Türk bayraklarıyla 30 Ağustos zaferini gönüllerince kutladı. DJ Arem Özgüç ve Arman Aydın'ın sahne ve görsel şovlarıyla zenginleşen program gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

"AZİZ HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ"

Genç DJ'ler Özgüç ve Aydın'a çiçek takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 30 Ağustos ruhunun Çanakkale destanı ile başladığını belirterek, şöyle konuştu:

"İşte bu aynı zamanda Cumhuriyetin ilk temelinin atıldığı gündür. Çanakkale Destanı'nı yazan ve yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yazan ve yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını şükranla, minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz."

Büyükçekmece\'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Büyükçekmece'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement