Erasmus Gençlik Projesi kapsamında Düzce'ye gelen genç mucit adayları kentin doğal güzelliklerini gezdi - Son Dakika
Eğitim

Erasmus Gençlik Projesi kapsamında Düzce'ye gelen genç mucit adayları kentin doğal güzelliklerini gezdi

Erasmus Gençlik Projesi kapsamında Düzce\'ye gelen genç mucit adayları kentin doğal güzelliklerini gezdi

Belçika Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen projeyle Düzce'ye gelen gençler, ortak ülkelerdeki buluşlar hakkında bilgi edinip kodlama konusunda farkındalık kazanıyor. Proje kapsamında Düzce'ye gelen yabancı öğrenciler, Mesleki Yaşam ve İnovatif Çözüm Merkezi'ni ziyaret ederek Türkiye'ye model olmayı hedefleyen vizyon projesini inceledi. Ayrıca gençler, fındık toplama ve ot biçme makineleri üreten Hasan Kum'dan bilgi aldı.

16.08.2023 14:26

Erasmus Gençlik Projesi kapsamında farklı ülkelerden Düzce'ye gelen genç mucit adayları, kentin doğal güzelliklerini gezdi.

Belçika Ulusal Ajansı ve Avrupa Birliğince (AB) desteklenen projeyle gençler, ortak ülkelerdeki buluşlar hakkında bilgi edinip kodlama konusunda farkındalık kazanıyor.

Proje kapsamında Düzce'ye gelen yabancı öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün vizyon projesi olan, kreatif ve inovatif çözümler noktasında Türkiye'ye model olmayı hedefleyen Mesleki Yaşam ve İnovatif Çözüm Merkezi'ni ziyaret etti.

Daha sonra kentin doğal güzelliklerini gezen gençler, "Kum Mucit" olarak bilinen fındık toplama ve ot biçme makineleri üreten Hasan Kum'a da uğrayarak bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Erasmus Gençlik Projesi kapsamında Düzce'ye gelen genç mucit adayları kentin doğal güzelliklerini gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement