Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sağım Hijyeni Setini 717 Üreticiye Dağıttı - Son Dakika
Ekonomi

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sağım Hijyeni Setini 717 Üreticiye Dağıttı

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sağım Hijyeni Setini 717 Üreticiye Dağıttı

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı destekli Sağım Hijyeni Setini, 10 ilçede toplam 717 üreticiyle dağıttı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Sağım Hijyeni ve Kaliteli Çiğ Süt Üretimi Projesi' kapsamında hijyen eğitimini tamamlayan üreticilere yüzde 75'i Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından karşılanmak üzere, toplamda 717 üreticiye Sağım Hijyeni Seti dağıtıldı.

28.11.2023 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarım ve Orman Bakanlığı destekli Sağım Hijyeni Setini, 10 ilçede toplam 717 üreticiyle dağıttı.

Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen "Sağım Hijyeni ve Kaliteli Çiğ Süt Üretimi Projesi" kapsamında Altıeylül, Karesi, Bigadiç, Balya, İvrindi, Kepsut, Sındırgı, Savaştepe, Manyas ve Dursunbey ilçesi olmak üzere toplam 10 ilçede üretim yapan, hijyen eğitimini tamamlayan üreticilere yüzde 75'i Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından karşılanmak üzere, toplamda 717 üreticiye Sağım Hijyeni Seti dağıttı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan Alkan ve teknik ekiplerince verilen eğitimlere katılan üreticiler, katılmış oldukları eğitimlerin son derece faydalı olduğunu dile getirerek, başta İl Müdürü Erkan Alkan olmak üzere projede emek veren tüm yetkililere teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sağım Hijyeni Setini 717 Üreticiye Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement