Binance para çekme işlemlerini ikinci kez askıya aldı - Son Dakika
Ekonomi

Binance para çekme işlemlerini ikinci kez askıya aldı

Kripto para borsası Binance, para çekme işlemlerini ikinci kez askıya aldı. Para çekme sırasında büyük bir yoğunluk olduğunu belirten borsa, ekiplerin bu konuda çalıştığını ifade etti.

01.11.2021 16:55  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en büyük hacimli kripto para borsası Binance, büyük bir birikme nedeniyle para çekme işlemlerini iki kez askıya aldı. Kullanıcılar telaşa kapılırken, şirketten rahatlatan açıklama geldi. Binance, son yaptığı açıklamayla işlemlerin normale döndüğünü duyurdu.

"DÜZELTMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

İlk olarak yaklaşık 14.40 sularında para çekimini geçici olarak durdurduğunu açıklayan borsa, yaklaşık 30 dakika sonra işlemlerin yeniden açıldığını söyledi. İkinci kesintinin ise 15.20'de yapıldığını duyuran şirket, ekiplerinin konu ile ilgili çalıştığını belirtti.

Açıklama, "Sabrınız için teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" şeklinde son buldu.

Binance tüm para çekme işlemlerini ikinci kez askıya aldı

İŞLEMLER NORMALE DÖNDÜ

Binance'dan yapılan son açıklamada işlemlerin normale döndüğü belirtildi. Sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Kripto çekimleri tekrar başladı. Sabrınızdan dolayı teşekkür ederiz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Binance para çekme işlemlerini ikinci kez askıya aldı

DÜNYANIN EN BÜYÜK KRİPTO PARA UYGULAMASI

Yüzlerce kripto para biriminin alınıp satılabildiği Binance, Ocak 2018'den bu yana işlem hacmi yönünden dünyanın en büyük kripto para borsası olarak biliniyor.

Şirket Çin'de kuruldu ancak Eylül 2017'de Çin hükümetinin kripto para birimi ticaretine getirdiği yasaktan önce sunucularını ve genel merkezini Çin'den Japonya'ya taşıdı. Mart 2018 itibarıyla şirket Tayvan'da ofisler kurdu.

Binance para çekme işlemlerini ikinci kez askıya aldı

Son Dakika Ekonomi Binance para çekme işlemlerini ikinci kez askıya aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement