Bursa Otoshow 2018" Kapılarını Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Bursa Otoshow 2018" Kapılarını Açtı

Bursa 10. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa OtoShow 2018) açıldı.

08.05.2018 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa 10. Otomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı (Bursa OtoShow 2018) açıldı.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) iş birliği, KOSGEB ve Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen fuar, önde gelen otomobil markaları, SUV, 4x4, pick-up ve ticari araç ile oto aksesuar firmalarına ev sahipliği yapıyor.

Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) Genel Koordinatörü Hayri Erce, Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve BTSO yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla açılan fuarda, Bursa Klasik Otomobilciler Derneği (BURKOD) tarafından 30 yaş üzeri klasik otomobiller de sergileniyor.

Yerli üreticilerin ağırlıklı katılımıyla hazırlanan fuarda, birbirinden şık stantlarda son model araçlar, 68 bin liradan yaklaşık 700 bin liraya kadar değişen fiyatlarla ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Her bütçeye hitap eden 75 binek ve ticari aracın sergilendiği fuar, 13 Mayıs'a kadar gezilebilecek.

"Marmara Bölgesi'ndeki vatandaşları fuarı görmeye davet ediyoruz"

ODD Genel Koordinatörü Erce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu tür fuarların yeni ürünlerin tüketiciyle buluşması açısından önem taşıdığını söyledi.

Erce, bu fuarın 2 yılda bir İstanbul'da düzenlendiğini belirterek, "OtoShow İstanbul fuarının yapılmadığı dönemlerde bölgesel fuarlarımız oluyor. Bursa da bunlardan biri. Bu yıl da Antalya ve Adana'da düzenledik. Bursa fuarı üçüncü fuarımız olacak. Bölgesel fuarlarımız Konya, Diyarbakır ve Samsun ile devam edecek. Marmara Bölgesi'ndeki vatandaşları fuarı görmeye davet ediyoruz." diye konuştu.

Bursa Otoshow 2018" Kapılarını Açtı
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Bursa Otoshow 2018' Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DSİ, Nevşehir'e 2,8 milyar liralık yatırım yaptı
    11:21 DSİ, Nevşehir'e 2,8 milyar liralık yatırım yaptı

    Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, son 21 yılda Nevşehir'e 2 milyar 851 milyon 646 bin lira değerinde 59 tesis inşa ettiklerini bildirdi. Balta, ayrıca kente 3 baraj, 2 gölet ve 8 yeraltı depolaması inşa ederek 50,24 milyon metreküp su depolama hacmine ulaştıklarını ve 4 içme suyu tesisi ile yaklaşık 155 bin 968 kişinin ihtiyacını karşılayacak olan yıllık 5,14 milyon metreküp içme suyu temin ettiklerini belirtti. Ayrıca, 24 taşkın koruma tesisi ile şehir merkezi, 24 yerleşim yeri ve 1200 dekar arazinin taşkın kontrolünü sağladıklarını ve 6 taşkın koruma tesisinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Balta, ayrıca 6 HES Tesisi'nin işletmeye alındığını ve bu tesisler sayesinde yıllık 815 milyon lira katkı sağladıklarını ve 148 bin 750 hanenin enerji ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

  • ASKİ, Ankara'da ızgara ve sel kapanı temizliği yaptı
    11:17 ASKİ, Ankara'da ızgara ve sel kapanı temizliği yaptı

    Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, son 3 ayda 73 bin 602 ızgara ve 699 sel kapanını temizledi. Alt geçitlerde bin 223 temizlik kontrolü yapılırken, Coğrafi Bilgi Sistemi'nde kaydı eksik olan 60 bine yakın ızgara da sisteme kaydedildi. Bu dönemde 482 noktada, 17 yeni sel ızgarası ve bin 648 yeni ızgara imal edildi.

  • TÜROB Başkanı: Dolandırıcılar Otellerin ve Seyahat Şirketlerinin Kopyası Siteler Açabiliyor
    11:13 TÜROB Başkanı: Dolandırıcılar Otellerin ve Seyahat Şirketlerinin Kopyası Siteler Açabiliyor

    Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, dolandırıcıların otellerin ve seyahat şirketlerinin internet sitelerinin birebir kopyası olan siteler açabildiklerini belirtti. Eresin ayrıca, Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının turizm sektörü açısından memnuniyet verici olduğunu ve yerli tatilcilerin bayram döneminde memleket turizmine yöneleceğini söyledi. Ayrıca, Eresin sahte çevrim içi sitelere karşı dikkatli olunması gerektiğini ve otellerin kendi web sitelerinden rezervasyon yapılmasını tavsiye etti.

  • Antalya'da Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınıyla yükselen konut kira fiyatları normale döndü
    11:11 Antalya'da Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınıyla yükselen konut kira fiyatları normale döndü

    Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Antalya'ya göç eden yabancıların artan konut kira fiyatlarına tepki göstermesiyle birlikte fiyatlar normale döndü. Pandemi döneminde inşaat sektörünün canlanması da fiyatların geri çekilmesine katkı sağladı. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, fiyatların yavaş yavaş aşağı inmeye başladığını belirtti ve 2024 yılında kira fiyatlarının enflasyona göre ilerleyeceğini söyledi.

  • 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar
    11:06 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar

    Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK'lı olduğunu ifade etti. Karakaş ayrıca, 2025 ocak ayına kadar 1 milyondan fazla EYT'linin daha emekli olabileceğine dikkat çekti.


Advertisement