Çiftlik Bank Soruşturmasında 6 Şüpheli İçin Kırmızı Bülten Çıkarıldı - Son Dakika
Ekonomi

Çiftlik Bank Soruşturmasında 6 Şüpheli İçin Kırmızı Bülten Çıkarıldı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 6 şüpheli hakkında kırmızı bülten çıkardı.

19.04.2018 19:02  Güncelleme: 19:39

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Çiftlik Bank'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 13 şüphelinin tutuklandığı, 4 şüpheli hakkında adli kontrol tedbiri uygulandığı, 15 şüphelinin ise haklarında çıkarılan yakalama kararları doğrultusunda halen arandıkları belirtildi. Bu şüphelilerden 6'sı hakkında ise kırmızı bülten düzenlendiği bildirildi.

URUGUAY VE BULGARİSTAN'DAN İADESİ TALEP EDİLDİ

Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın haberine göre, Adalet Bakanlığı aracılığıyla Uruguay'da tutuklu olan Osman Naim Kaya ve Bulgaristan'da tutuklu olan Düzgün Genç'in Türkiye'ye iadesi talep edildi.

4 FİRMAYA KAYYUM ATANDIĞI HATIRLATILDI

Çiftlik Bank kurgusunda yer alan Famegame Hayvancılık San ve Tic. A.Ş., Çiftlik Bilgi İşlem Bilişim Tarım Hayvancılık Ticaret Ltd. Şti. ile Çanakkale Dora Gıda İçecek İnşaat Petrol Tarım ve Hayvancılık Turizm Ticaret Ltd. Şti. ünvanlı firmalara kayyum atandığı belirtildi. Kayyum heyetinin firmaların taşınır ve taşınmaz malları, borç ve alacakları ile mali yapılarının tespiti ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması yönünde çalışmalar yürüttüğü, özellikle canlı hayvan bulunan çiftliklerle ilgili ivedi tedbirler aldığı bilgisine yer verildi.

Çiftlik Bank Soruşturmasında 6 Şüpheli İçin Kırmızı Bülten Çıkarıldı

Son Dakika Ekonomi Çiftlik Bank Soruşturmasında 6 Şüpheli İçin Kırmızı Bülten Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement