İkday Açıldı - Son Dakika
Ekonomi

İkday Açıldı

İkday Açıldı

Ağırlıklı Olarak Kocaeli İlinin Gebze Bölgesinde Faaliyet Gösteren Firmaların İnsan Kaynakları Sorumlularının Kurduğu, İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği (İkday) Faaliyete Başladı.

21.04.2008 12:01

Ağırlıklı olarak Kocaeli ilinin Gebze Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların İnsan Kaynakları sorumlularının kurduğu, İnsan Kaynakları Dayanışma Derneği (İKDAY) faaliyete başladı.

İKDAY'ın kurucuları arasında Bayer, Aygaz, BASF YKS, Philips, Uzunyol Holding, Betek Boya, Rözmaş, Coatcoil, Tevitol, Mecaplast, Olimpia, Kozapack, Işık Plastik, Polin Su, Medical Park gibi firmaların yanı sıra Gebze İşkur Şube Müdürü Öztekin Kaşukcu'da bulunuyor.

Kuruluş amacının değişik  firmalarda görev yapan kişileri bir çatı altında toplamak ve onlarla  fikir birliği yapmak olduğunu belirten İkday Başkanı Burhan Saltan, sanayinin çok yoğun olduğu Kocaeli ve Gebze Bölgelerinde, Bölgedeki resmi ve özel kuruluşlar ile sosyal projelerin içinde yer almayı da hedeflediklerini belirtti.

Saltan, kuruluş aşamasında en büyük emeği geçen İşkur müdürü Öztekin Kaşukcu’ya katkılarından dolayı teşekkür ederek ve plaket verdi.

 

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi İkday Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement