İphone4 Alan Avea'lılara Ücretsiz Otopark Hizmeti - Son Dakika
Ekonomi

İphone4 Alan Avea'lılara Ücretsiz Otopark Hizmeti

İphone4 Alan Avea\'lılara Ücretsiz Otopark Hizmeti

Avea, müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaşamlarını kolaylaştıran işbirliklerine devam ediyor.

24.06.2011 13:50

Avea, müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaşamlarını kolaylaştıran işbirliklerine devam ediyor Avea, müşterilerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaşamlarını kolaylaştıran işbirliklerine devam ediyor. iPhone 4 tarifesindeki Avealılar, yılsonuna kadar geçerli olacak kampanya ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSPARK açık ve katlı otoparklarından ücretsiz faydalanabilecek.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, Apple'ın iPhone serisinin son telefonu olan iPhone 4 sahibi Avea'lıların, Avea ve İspark arasında gerçekleştirilen işbirliği ile İSPARK otoparklarında ücretsiz park avantajı yakaladığı bildirildi. Açıklamada, 14 Haziran - 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya kayıt olan iPhone 4 tarifelerindeki Avealıların İSPARK otoparklarında ücretsiz park avantajından yararlanabileceği belirtilerek, bu ayrıcalığın yol üstü park alanlarında 0-2 saat, katlı ve açık otoparklarda ise 0-3 saat arası geçerli olacağı kaydedildi.

Açıklamada, "Avea, iPhone 4 siyah ve beyaz seçenekleri ve iPhone 4'e özel cazip fiyatlı iPhone Küçük ya da iPhone Büyük paketleri ile 99TL'den başlayan fiyatlarla 10 Haziran'dan itibaren satışa sunuldu. iPhone 4 tarifelerindeki Avea abonelerinin İSPARK otoparklarında geçerli olacak ücretsiz park avantajından faydalanmak için ISPARK yazıp plaka numaralarını aralarında boşluk bırakmadan (örneğin; ISPARK 34AB0123) 5060'a kısa mesaj gönderip kayıt olmaları yeterli" ifadeleri kullanıldı.

-ÇEŞİTLİ KURUMLARLA İŞBİRLİĞİ YAPIYORUZ-

Açıklamaya göre, Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan bugüne kadar hem mobil iletişim alanında hem de iletişim dışında giyimden gıdaya, teknolojiden akaryakıta çeşitli kurumlarla birçok işbirliğine imza attıklarını belirterek, "İşbirliklerimize Türkiye'nin önemli kurumlarından İSPARK ile devam ediyoruz. Yeni kampanyamız ile Apple'ın efsanevi iPhone serisinin son telefonu iPhone 4 alarak iPhone tarifelerinden faydalanan Avealılar araçlarını İSPARK otoparklarına ücretsiz park etme ayrıcalığını yaşayacaklar. Trafiğin önemli bir ayağı olan otoparklarda müşterilerimize bu ayrıcalığı sunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

İSPARK Genel Müdürü Kadir Gurbetci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile otopark sorununun çözümüne modern projelerle katkı sağladıklarını belirterek, "Kentimizde yaklaşık 500 noktada hizmet veren 55 bin araç kapasiteli otoparklarımız bulunuyor. Özgün projelerle marka değeri yükselen şirketimiz, hayata geçirdiği modern zemin altı otoparkların yanı sıra Tekne Park, Heliport, Modern Minibüs ve Taksi projeleri ile İstanbullulara kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Bugün Avea ile yapmış olduğumuz anlaşma ile otoparklarımızı Avea müşterilerinin kullanımına açıyoruz" dedi.

- Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi İphone4 Alan Avea'lılara Ücretsiz Otopark Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement