Kalıpçılık Sektörünün Meseleleri Masaya Yatırılacak - Son Dakika
Ekonomi

Kalıpçılık Sektörünün Meseleleri Masaya Yatırılacak

Kalıpçılık Sektörünün Meseleleri Masaya Yatırılacak

UKUB’un geleneksel hale getirdiği ‘Ulusal Kalıpçılık Semineri’nin 4’ncüsünde, otomotiv ve beyaz eşya sektörlerinin ana ve yan sanayi temsilcileri bir araya gelerek, sektörün meselelerini tartışacak.

10.09.2014 16:03

UKUB'un geleneksel hale getirdiği 'Ulusal Kalıpçılık Semineri'nin 4'ncüsünde, otomotiv ve beyaz eşya sektörlerinin ana ve yan sanayi temsilcileri bir araya gelerek, sektörün meselelerini tartışacak.

Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği'nin (UKUB) düzenlediği 4. Ulusal Kalıpçılık Semineri, 24 Eylül'de gerçekleştirilecek. Kocaeli'nde, TOSB (Otomotiv Yan Sanayi İhtisas OSB) içerisinde yer alan Workinn Hotel'de, yapılacak seminerde, kalıpçılık sektörü masaya yatırılacak. Seminerde ayrıca Türk kalıpçılarının otomotiv ve beyaz eşya sektörüne yönelik ürettikleri sac ve plastik enjeksiyon kalıplarının parçaları da sergilenecek.

UKUB'un en önemli organizasyonlarından biri olan seminer, sektörün ana ve yan sanayi temsilcilerini bir araya getirecek. Kalıpçılık sektöründeki gelişmelere ışık tutacak seminerde, yaşanan meseleler ve çözüm yolları, ana ve yan sanayi temsilcilerine aktarılacak. Otomotiv ana sanayinin satın alma heyetleri ve yurt dışından sektör temsilcilerinin de davet edildiği Ulusal Kalıpçılık Semineri'nde, kalıp üreticilerine, otomotiv ve beyaz eşya sektörüne yönelik ürettikleri sac ve plastik kalıp parçalarını sergileme imkanı da sunulacak. Kalıpçılar, seminerde sektörün en yetkin kişileriyle birebir görüşme fırsatı da yakalayacaklar. Seminere UKUB üyelerinin yanı sıra OSD (Otomotiv Sanayi Derneği), TAYSAD (Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği), ve BEYSAD (Beyaz Eşya Yan Sanayicileri Derneği) üyeleri de davet edildi.

DEVLER SEMİNERDE

Seminere davet edilen Honda Türkiye, Isuzu, Renault, Man, Otokar, Mercedes Türkiye, Porsche Almanya, Otosan, Tofaş ve Volkswgaven Almanya, Macaristan ve Türkiye temsilcilerinin yanı sıra, Alman Fraunhofer Teknoloji Üretim Merkezi (IPT) ile Bosch Türkiye temsilcileri sektöre yönelik görüşlerini dile getirecekler. Seminerin, sac kalıp ana sponsorluğunu Sarıgözoğlu Hidrolik Makine ve Kalıp Sanayi firması, plastik kalıp ana sponsorluğunu ise Hisar Kalıp Makine Sanayi firması üstlendi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kalıpçılık Sektörünün Meseleleri Masaya Yatırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement