Mimarlar Odasından Ulu Camii'yle İlgili Şaşırtan İlan - Son Dakika
Ekonomi

Mimarlar Odasından Ulu Camii'yle İlgili Şaşırtan İlan

Bursa Mimarlar Odası, şehirlerdeki yapılaşmaya dikkat çekmek için tarihi 'Ulu Camii'nin yıkılıp yerine AVM yapılacağı' şeklinde bir ilan verdi.

13.10.2014 16:36  Güncelleme: 17:25

Bursa Mimarlar Odası bu yıl Dünya Mimarlar Günü'nü kutlamak için gazetelere ilan verdi. Verilen ilan klasikleşmiş kutlama ilanları gibi değildi.

İlanda 'Bursa'daki Ulu Camii'nin yıkılıp yerine AVM yapılacağı' söyleniyordu. Reklam olmasına rağmen haber gibi tasarlanan ilanı okuyan okuyucular kısa bir süre şaşkınlık yaşadı.

İNŞAATLAŞMAYA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPILDI

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bursa Mimarlar Odası yetkilisi, "Yönetim kurulumuzun bir kararı olarak gazeteye bu tip bir ilan verildi. Türkiye'de son dönemde inşaat alanında malum bir takım şeyler yaşanıyor" dedi.

Akademik odaların kentler tasarlanırken süreçlerin içinde olması gerektiğini belirten yetkili, "Bir 10 yıl sonra şehirlerin durumu ne olacak diye vurgu yapmak istedik. O yüzden böyle bir ilan hazırlandı" diye konuştu.

Mimarlar Odasından Ulu Camii\'yle İlgili Şaşırtan İlan
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Mimarlar Odasından Ulu Camii'yle İlgili Şaşırtan İlan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANKANKANK: Ankara'da Kızılay-Çayyolu metrosu arasında toplam 11 durak 6 avm var. Onun için yukarıdaki durum olursada şaşırmayız artık. . . 11 4 Yanıtla

Advertisement