Ölümden dönen sürücüler bu soruyu soruyor: O yıl üretilen araçlarda problem mi var? - Son Dakika
Ekonomi

Ölümden dönen sürücüler bu soruyu soruyor: O yıl üretilen araçlarda problem mi var?

İstanbul'da yaşayan bir vatandaş, 1 milyon liraya 2017 model lüks otomobil aldığına bin pişman oldu. Seyir halinde motoru arıza yapan araç nedeniyle ölüm riski atlatan vatandaş, bayiye giderek aracın değişimini istedi. Bayinin talebi reddetmesiyle mahkemeye başvuran tüketiciye güzel haber yargıdan geldi. Aracın misliyle değişimine karar verildi. Aynı marka ve model bir başka araçta da aynı sorun yaşanınca akıllara "O yıl üretilen araçlarda problem mi var?" sorusu geldi.

30.10.2021 10:43  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da bir kişi 2017 model 1 milyon TL değerinde lüks sıfır bir otomobil aldı. Aracı yaklaşık 1 yıldır kullanan sürücü, son olarak uzun yola çıktı ve seyir halindeyken motor arıza verince ölüm riski atlattı.

BAYİ DEĞİŞİM TALEBİNİ KABUL ETMEDİ

Garanti süresi devam eden aracın sahibi bayiye aracın motorunda problem olduğunu söyledi. Ve değişim talebinde bulundu. Bayi ise araç sahibine aracın arızasının kullanıcı hatasından kaynaklandığını belirtti.

MAHKEME DEĞİŞİM KARARI VERDİ

CNN Türk'ün haberine göre; otomobil sahibi mahkemeye başvurdu. Mahkeme bilirkişi atadı. Bilirkişiler motorda sorun olduğunu tespit etti ve aracın misliyle değiştirilmesine karar verdi.

BİR BAŞKA ARAÇ DA AYNI SORUNU YAŞADI

Aynı model ve aynı yıl üretilen bir başka lüks otomobil bu kez de Kırklareli yolu üzerinde seyir halindeyken yolda kaldı. Aynı marka araçlarda üst üste sorun çıkması, akıllara "O yıl üretilen araçlarda problem mi var?" sorusunu getirdi.

Ölümden dönen sürücüler bu soruyu soruyor: O yıl üretilen araçlarda problem mi var?

Son Dakika Ekonomi Ölümden dönen sürücüler bu soruyu soruyor: O yıl üretilen araçlarda problem mi var? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • İhsan : Bir milyona araç nerden geliyorla bu değirmenin suyu 33 7 Yanıtla
  • Ali Kublay: İyide hangi marka hangi model 28 0 Yanıtla

Advertisement