Özalan ve Türkkan arasında geçen "müjde" polemiği gündeme geldi - Son Dakika
Ekonomi

Özalan ve Türkkan arasında geçen "müjde" polemiği gündeme geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği doğal gaz müjdesinin ardından iktidar ve muhalefet partili vekiller sosyal medya üzerinde adeta birbirine girdi. İyi Partili Lütfü Türkkan'ın, "Vereceği en büyük müjde; beceremedim, bırakıyorum" ifadelerine karşılık AK Partili Alpay Özalan, "Sizin için en büyük müjde, Genel Başkanınız Meral Akşener'in Selahattin Demirtaş'la kahvaltı yapması" yanıtını verdi.

05.06.2021 14:00  Güncelleme: 14:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filyos Limanı açılışında verdiği doğal gaz müjdesi sosyal medyada polemiğe neden oldu. AK Partili vekiller ile muhalefet vekillerinin sosyal medyada "müjde" ile ilgili yaptığı paylaşımlar gündeme damga vurdu.

Özaslan ve Türkkan arasındaki 'müjde' polemiği sosyal medyanın gündemine oturdu

TWİTTER'DA TT OLDU

İyi Parti TBMM Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan'ın, Cumhurbaşkanının verdiği doğal gaz müjdesi ile ilgili attığı tweet kısa sürede binlerce yorum alırken AK Parti TBMM idari amiri ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın, Lütfü Türkkan'a verdiği cevap Twitter'da TT oldu.

Özaslan ve Türkkan arasındaki 'müjde' polemiği sosyal medyanın gündemine oturdu

"SEVİNMENİZİ BEKLEMİYORUZ"

"Alpay" başlığı ile açılan hashtag'e binlerce yorum atıldı. Türkkan, yaptığı paylaşımda "Vereceği en büyük müjde; beceremedim, bırakıyorum" ifadelerini kullanırken, AK Partili Özalan ise Türkkan'a cevap olarak, " Sizin için en büyük müjde, Genel Başkanınız Meral Akşener'in Selahattin Demirtaş'la kahvaltı yapması. O yüzden vatanın ve milletin faydasına olacak bir şeye sevinmenizi beklemiyoruz" dedi.

Özalan ve Türkkan arasında geçen "müjde" polemiği gündeme geldi

Son Dakika Ekonomi Özalan ve Türkkan arasında geçen 'müjde' polemiği gündeme geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement