Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve İstanbul'da 4 Taşınmazın Satışını Onayladı - Son Dakika
Ekonomi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve İstanbul'da 4 Taşınmazın Satışını Onayladı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve İstanbul\'da 4 Taşınmazın Satışını Onayladı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), üçü Ankara’da biri de İstanbul'da olmak üzere toplam 4 taşınmazın satışına onay verdi.

02.02.2023 10:28  Güncelleme: 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), üçü Ankara'da biri de İstanbul'da olmak üzere toplam 4 taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'nin taşınmaz satışlarına ilişkin karar tebliğleri, Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre, mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi'ndeki bir taşınmazın 7 milyon 100 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Kayaburun Turizm Nakliyat Taşımacılık İnşaat Temizlik Gıda Emlak Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti'ye satılması kararı onaylandı.

AYNI MAHALLEDEKİ 2 TAŞINMAZIN DA SATIŞI ONAYLANDI

Maliye Hazinesi'ne kayıtlı, Yenimahalle ilçesi Susuz Mahallesi'deki bir diğer taşınmazın da 6 milyon 150 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Mahmut Cüneyt Böke'ye satışı uygun bulundu.

Maliye'nin mülkiyetinde bulunan aynı mahalledeki bir başka taşınmazın da 5 milyon 650 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Kayaburun Turizm Nakliyat Taşımacılık İnşaat Temizlik Gıda Emlak Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti'ye satılması kararlaştırıldı.

İSTANBUL SARIYER'DEKİ TAŞINMAZIN SATIŞI DA ONAYLANDI

Mülkiyeti Maliye Hazinesi'ne kayıtlı İstanbul'un Sarıyer ilçesi Gümüşdere köyündeki bir taşınmazın ise 1 milyon 480 bin lira bedelle en yüksek teklifi sunan Faruk Morina'ya satılmasına onay verildi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara ve İstanbul'da 4 Taşınmazın Satışını Onayladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement