Tim'in Yeni Genel Sekreteri Halil Bader Arslan Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Tim'in Yeni Genel Sekreteri Halil Bader Arslan Oldu

Tim\'in Yeni Genel Sekreteri Halil Bader Arslan Oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) yeni Genel Sekreteri Yard. Doç. Dr. Halil Bader Arslan oldu.

09.10.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) yeni Genel Sekreteri Yard. Doç. Dr. Halil Bader Arslan oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) yeni Genel Sekreteri Yard. Doç. Dr. Halil Bader Arslan oldu. TİM Genel sekreterliğine getirilen Arslan, Ekonomi Bakanlığı'nda; Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.

Ekonomi Bakanlığı, Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Eski Genel Müdürü, Yard. Doç. Dr. Halil Bader Arslan, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) yeni Genel Sekreteri oldu. TİM Genel Sekreterliği'ne getirilen Arslan, Ankara Üniversitesi işletme bölümü lisans eğitiminden sonra, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamladı ve aynı fakültede 1999 -2012 yılları arasında görev yaptı.

2006 yılından bu yana ekonomi kanallarında gündeme dair konularda yorumlar yapan Arslan, 2009-2013 yılları arasında Sanayi Bakanlığı, Dış Ticaret Müsteşarlığı ve Ekonomi Bakanlığı'nda danışmanlık görevlerini yürüttü. TİM'de görevlendirilmeden önce, Ekonomi Bakanlığı'nda; Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.

İngilizce ve Fransızca dillerine hakim olan Arslan, Belçika'daki Vlerick Leuven Gent Management School ve Fransa'daki Universite Paris Dauphine okullarında çalışmalar yaptı. Ulusal ve uluslararası yayın yapan dergi ve gazetelerde pek çok makalesi yayınlanan Halil Bader Arslan'ın yazdığı, katkıda bulunduğu ve çevirisini yaptığı kitapları da bulunmakta. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Tim'in Yeni Genel Sekreteri Halil Bader Arslan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement