Turkcell'in Sertifikalı Online Girişimcilik Eğitimi Sürüyor - Son Dakika
Ekonomi

Turkcell'in Sertifikalı Online Girişimcilik Eğitimi Sürüyor

Turkcell\'in Sertifikalı Online Girişimcilik Eğitimi Sürüyor

Turkcell Akademi ve Massachusetts Institute of Technology (MIT) tarafından ortaklaşa düzenlenen sertifikalı ücretsiz online girişimcilik eğitimi devam ediyor.

18.03.2015 16:35

Teknoloji eğitimi alanında dünyanın en önemli üniversiteleri arasında yer alan MIT, Turkcell ile yaptığı işbirliği kapsamında dünyada ilk kez "Girişimcilik MBA" (Innovator's MBA) programını Türkçe ve İngilizce içerikle hizmete sunmuş.
Girişimcilik MBA programına kayıt olanlar "Müşteri kimdir?", "Müşteriyi nasıl tanırız?" ve "Kullanıcıdan Doğan Girişimcilik" konularını öğrenerek sertifika alabiliyor. Girişimcilik MBA programının dersleri dünyanın her yerinden ücretsiz olarak takip edilebiliyor. Eğitim sonucu verilen onur sertifikası ücretsiz olarak katılımcılara veriliyor. Kimlik onaylı ve uluslararası geçerliliği olan sertifikasını almak isteyen katılımcılar ise edX üzerinden, 50 dolar ücret karşılığı sertifika alabilecekler.
"Girişimcilik MBA" programı 12 Ocak'tan bu yana itibarıyla Turkcell Dijital Akademi portalından yayınlanmaya başlandı. Girişimcilik MBA programına, Turkcell müşterisi olsun olmasın herkes kayıt olabiliyor. Programın açılmasından bu yana dünyada 70.000, Türkiye'den de 1000'den fazla katılımcı başvurarak eğitime başladı. Programa katılmak için http://www.turkcell.com.tr/akademi/kategori/mit/girisimcilik-mba-sertifika-programi?place=bannermit adresini ziyaret etmek yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Turkcell'in Sertifikalı Online Girişimcilik Eğitimi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement