Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, 2023'e damga vuran fotoğraflara oy verdi - Son Dakika
Ekonomi

Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, 2023'e damga vuran fotoğraflara oy verdi

Vodafone Türkiye CEO\'su Engin Aksoy, 2023\'e damga vuran fotoğraflara oy verdi

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Engin Aksoy, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği 'Yılın Kareleri' oylamasına katılarak, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin çektiği 2023'e damga vuran fotoğrafları inceledi ve tercihlerini belirledi. Aksoy, 'Haber', 'Çevre-Yaşam', 'Spor', 'Gazze: Kanıt' ve 'Deprem: Umut' kategorilerindeki fotoğraflara oy verdi.

27.01.2024 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Engin Aksoy, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Aksoy, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında 2023 yılı boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek "Haber", "Çevre-Yaşam", "Spor", " Gazze: Kanıt" ve " Deprem: Umut" kategorilerindeki fotoğraflarını oyladı.

"Haber" kategorisinde Yassine Gaidi'nin "Umut ve korku" fotoğrafını seçen Aksoy, "Çevre-Yaşam" kategorisinde Jeoffrey Maitem'in "Ateş yolu" başlıklı fotoğrafına oy verdi.

Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, "Spor"da tercihini Serhat Çağdaş'ın "Kazananlar, kaybedenler", "Gazze: Kanıt" kategorisinde Mustafa Hassona'nın "Toz duman", "Deprem: Umut" kategorisinde ise Murat Şengül'ün "Hoş geldin" karesinden yana kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Vodafone Türkiye CEO'su Engin Aksoy, 2023'e damga vuran fotoğraflara oy verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement