Netflix'e Assassin's Creed oyunu dahil 3 yeni oyun geliyor - Son Dakika
Gamegar

Netflix'e Assassin's Creed oyunu dahil 3 yeni oyun geliyor

Netflix\'e Assassin\'s Creed oyunu dahil 3 yeni oyun geliyor

Netflix'in geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü Netflix Games'e Assassin's Creed oyunu dahil üç yeni oyun ekleniyor. Netflix ve Assassin's Creed iş birliğinin ardından yeni Assassin's Creed mobil oyunu da dahil olmak üzere yeni oyunlar Netflix Games kütüphanesine eklenecek.

12.09.2022 12:06

Ubisoft'un popüler aksiyon oyunu serisi Assassin's Creed'in Netflix ile güçlerini birleştiriyor. Ubisoft Forward etkinliği sırasında Netlifx'e özel olarak çıkış yapacak mobil oyun reklam veya herhangi bir oyun içi satın alım gerektirmeyecek.

NETFLIX GAMES'E ÜÇ YENİ OYUN EKLENİYOR

Assassins ve Templars arasında yüzyıllara yayılan savaşta taraf seçmemiş olanlar için Assassin's Creed video oyunu serisi 15 yıl önce piyasaya sürüldü. Her bölüm İtalyan Rönesansı, Fransız Devrimi ve Antik Mısır zaman diliminde geçiyor ve Assassins kardeşliğinin üyelerini, özgür iradeyi onu tehdit edenlerden korumak için savaşırken takip ediyor.

ASSASSIN'S CREED MOBİL OYUNU EKLENİYOR

Oyunların çoğu açık dünya olduğundan, bu, konuşmaları gizlice dinlemekten Karayipler'deki deniz savaşlarına katılmaya kadar her şey anlamına gelebilir - ya da sadece kardeşliğin ticari marka gizli bıçağıyla düşmanları öldürmeye kadar.

VALIANT HEARTS VE THE MIGHTY QUEST

Assassin's Creed, Netflix Games'e eklenecek tek yeni mobil oyun değil. Netflix ve Ubisoft, Valiant Hearts ve The Mighty Questserileri için de benzer projelerde ortaklık kuruyor. Ocak 2023'te çıkacak olan yeni Valiant Hearts oyunu, Ubisoft'un orijinal oyunun çekirdek ekibi tarafından yönetilen ve yepyeni bir hikayeye sahip Valiant Hearts: The Great War oyununun devamı niteliğinde.

Bu arada,aynı zamanda gelecek yıl bitecek olan Mighty Quest projesi için, "serinin ilk hack-and-slash savaşını yeni ve yüksek oranda tekrar oynanabilir bir formatta kutlayan bir deneyim sunmak için roguelike türünden ilham alacak." sözlerinde bulunuldu.

ASSASSIN'S CREED DİZİSİ NETFLIX İÇİN GELİŞTİRİLİYOR

Ayrıca, Ekim 2020'de Netflix, türü değiştiren bir canlı aksiyon Assassin's Creed televizyon programı geliştirdiğini duyurdu. Bu yeni mobil oyun, üyelerin AC evrenine daha da dalmasını sağlayacak.

"UBISOFT İLE ÇALIŞMAKTAN HEYECAN DUYUYORUZ"

Netflix oyunlardan sorumlu başkan yardımcısı Mike Verdu, "Hayranları için unutulmaz dünyalar yaratan benzersiz bir sicile sahip olan Ubisoft ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz" dedi. Bu ortaklık, dünyanın her yerindeki üyelerimiz için harika bir mobil oyun kataloğu oluşturmaya devam ederken, üyelerimize en heyecan verici oyun serilerinden bazılarına özel erişim sağlayacak."

"BU ORTAKLIK NETFLİX ÜYELERİ İÇİN FIRSAT OLACAK"

Ubisoft'un baş mobil sorumlusu Jean-Michel Detoc, "Tüm platformlarda harika deneyimler yaratmaya devam ederken, Netflix gibi yenilikçi ve yaratıcı bir ortakla ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. "Bu ortaklığın Netflix üyeleri için dünyalarımızı ve evrenlerimizi mobil cihazlarda daha fazla keşfetmeleri için harika bir fırsat olacağına inanıyorum."

Son Dakika Gamegar Netflix'e Assassin's Creed oyunu dahil 3 yeni oyun geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement