Bilal Erdoğan: "Türkiye, 16 Nisan'dan Sonra Batı Kaynaklı Zulümlerin Son Bulması İçin Çalışacaktır" - Son Dakika
Genel

Bilal Erdoğan: "Türkiye, 16 Nisan'dan Sonra Batı Kaynaklı Zulümlerin Son Bulması İçin Çalışacaktır"

Bilal Erdoğan: "Türkiye, 16 Nisan'dan sonra Batı kaynaklı zulümlerin son bulması için çalışacaktır"SAMSUN - Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "İnşallah 16 Nisan'dan sonra daha da güçlü bir Türkiye, bu değerleriyle birlikte Avrupa'ya yeniden insanlık...

24.03.2017 21:40

Bilal Erdoğan: " Türkiye, 16 Nisan'dan sonra Batı kaynaklı zulümlerin son bulması için çalışacaktır"

SAMSUN - Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "İnşallah 16 Nisan'dan sonra daha da güçlü bir Türkiye, bu değerleriyle birlikte Avrupa'ya yeniden insanlık öğretecek, yeniden adalet bahsedecek, Avrupa ve Batı kaynaklı zulümlerin son bulması için çalışacaktır" dedi.

Türkiye'nin referandum sonrasında daha güçlü çıkacağını vurgulayan Erdoğan, "Biz yeniden Avrupa'ya 'Avrupa, Batı zulmetme, insanları atınla, itinle taciz etme. Ülkelerle diplomatik ilişkilerini bir kısım faşist grupların siyasetlerine esir etme. Suriye ve Irak'taki göçmenlere zulmetme. Sen zulmedeceksen biz bakarız onlara' diyoruz. Onların almak istemediği Iraklı, Suriyeli milyonlarca göçmen kardeşimizi ev sahipliği yapmamız aslında Avrupa'ya insanlık öğretmemiz, insanlık dersi vermemizdir. Bunlar bize yüzlerce yıl hümanizm öğrettiler, insan hakları, demokrasi, özgürlük, Batı'nın değerleri dediler. Bosna -Hersek'te 250 bin insan katledilirken kılını kıpırdatmayan bir Batı gördük. Ruanda'da 1 milyon insan katledilirken Belçika'nın yanı başında seyredişini izledik. Irak'ta, Suriye'de 1 milyon kan aktı. Hala petrol kimin kontrolünde akacak bunun hesabının peşindeler. Demek ki bizim güçlü Türkiye olmamız gerekiyor. İnşallah 16 Nisan'dan sonra daha da güçlü bir Türkiye, bu değerleriyle birlikte Avrupa'ya yeniden insanlık öğretecek, yeniden adalet bahsedecek, Avrupa ve Batı kaynaklı zulümlerin son bulması için çalışacaktır. Bunun için de bizim liderimiz 'Dünya 5'ten büyüktür' diyen Birleşmiş Milletler'deki zulme karşı duran Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemeliyiz. Türkiye'de darbecilerin yazdığı anayasalar kullanılıyor. Tayyip Erdoğan, 'Bu ülke darbecilerin yazdığı anayasalar ile yönetilmemeli. Bu ülkeye halkın seçtiği insanların hazırladığı anayasayı layık görelim' dedi. 'Halkımıza gidip bunu soralım' dedi. Artık millet ile yönetim arasındaki aracılar devreden çıkacaklar. Millet Cumhurbaşkanını seçsin 5 sene sonra memnun kalmıyorsa indirsin yerine başkasını getirsin" ifadelerini kullandı.

Programa sonradan katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kur'an-i Kerim'i hatim eden öğrencilere hediye verdi.

Toplantıya ayrıca AK Parti Milletvekilleri Orhan Kırcalı, Hasan Basri Kurt, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve davetliler katıldı.

Toplantının sonunda hafız öğrencilere sertifikaları ve hediyeleri verildi.

Bilal Erdoğan: "Türkiye, 16 Nisan\'dan Sonra Batı Kaynaklı Zulümlerin Son Bulması İçin Çalışacaktır"
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Bilal Erdoğan: 'Türkiye, 16 Nisan'dan Sonra Batı Kaynaklı Zulümlerin Son Bulması İçin Çalışacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement