Deprem sonrası ortalık savaş alanı döndü! Öğrenci yurdunda yaşanan büyük panik anbean kamerada - Son Dakika
Genel

Deprem sonrası ortalık savaş alanı döndü! Öğrenci yurdunda yaşanan büyük panik anbean kamerada

Düzce'de yaşanan 5.9 şiddetindeki deprem vatandaşları sokağa döktü. Avni Akyol KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerin panik anları ise kameraya saniye saniye yansıdı.

23.11.2022 08:48  Güncelleme: 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de saat 04.08 sıralarında gerçekleşen 5.9 şiddetindeki vatandaşları sokağa döktü. Şiddetli sarsıntı İstanbul dahil birçok ilde hissedilirken, deprem nedeniyle 46 vatandaşımız yaralandı. Kentte eğitime bir gün ara verildi. Bölgede 100'den fazla artçı sarsıntı yaşandı.

ÖĞRENCİ YURDUNDAN PANİK ANLARI KAMERADA

Düzce'de Avni Akyol KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nda deprem hasara yol açtı. Yurtta kalan öğrencilerin panik anları böyle görüntülendi.

HALK SOKAKTA SABAHLADI

Düzce'de halk sokakta sabahladı. Depremde şimdilik can kaybı ve herhangi bir ciddi yaralanma ihbarının olmadığı bildirildi. Deprem sonrasında sokağa çıkan ve tedbir amaçlı evlerine giremeyen vatandaşlar ise ısınmak için ateş yaktı.

Deprem öğrenci yurdunda dolapları devirdi, panik anları kamerada

HERHANGİ BİR CAN KAYBI YOK

Deprem, Sakarya, Kocaeli ve Bolu başta olmak üzere, İstanbul, Zonguldak ve Bursa'dan da hissedildi. Deprem sebebiyle bazı evlerde çatlakların oluştuğu, devrilen eşyaların zarar gördüğü öğrenildi. Bölgeye Ankara, İstanbul ve Sakarya'dan çok sayıda AFAD ekipleri sevk edildi. Depremde şimdilik can kaybı ve herhangi bir ciddi yaralanma ihbarının olmadığı bildirildi.

Deprem sonrası ortalık savaş alanı döndü! Öğrenci yurdunda yaşanan büyük panik anbean kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Deprem sonrası ortalık savaş alanı döndü! Öğrenci yurdunda yaşanan büyük panik anbean kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement