Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez: "Her Köşe Yazarı Bir İyilik Yazısı Yazsın, Her İnsan Hiçbir... - Son Dakika
Genel

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez: "Her Köşe Yazarı Bir İyilik Yazısı Yazsın, Her İnsan Hiçbir...

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez: "Her köşe yazarı bir iyilik yazısı yazsın, her insan hiçbir şey yapamıyorsa, iyi bir söz söylesin"ANKARA - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, 'Uluslararası İyilik Ödülleri'nin bu yıl ki sahiplerini açıkladı.

08.03.2017 12:57

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez: "Her köşe yazarı bir iyilik yazısı yazsın, her insan hiçbir şey yapamıyorsa, iyi bir söz söylesin"

ANKARA - Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, 'Uluslararası İyilik Ödülleri'nin bu yıl ki sahiplerini açıkladı. Görmez, bu sene ki vefa ödülünün ise 15 Temmuz gecesinde canlarını tanklara siper eden milletin şahsi manevisine tevdi edeceklerini kaydetti.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından gerçekleştirilen 'Uluslararası İyilik Ödülleri'nin bu yıl ki sahiplerini açıkladı.

Her sene aynı zamanda bir 'vefa ödülü' verdiklerini söyleyen Görmez, "Bu seneki vefa ödülünü 15 Temmuz'da ortaya koyduğu kahramanlıkla milletimizin şahsi manevisine tevdi etmeyi, arkadaşlarımızla uygun gördük. Aslında bu ödülün bu büyük iyiliğin ödülü sadece Allah'ın katındadır. Ancak bir vefa olarak 15 Temmuz gecesinde kötülüğün bu topraklara girmesine izin vermemek için canlarını tanklara siper eden milletimizin her ferdi bu büyük ödülü hak etmiştir diye düşünüyoruz. Onun için biz büyük vefa ödülünü bu sene milletimizin şahsi manevisine tevdi edeceğimizi ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Görmez, bu yıl Uluslararası İyilik Ödüllerinin Kayseri'den Mustafa Göçer'e, Pakistan-İslamabad'tan Muhammed Eyüp'e, İstanbul'dan Merve Çirişoğlu'na, Diyarbakır'dan Yahya Kamçı'ya, Ankara'dan Cavit-Hafize Etleç çiftine ve Amerika'dan Susanne Barakat'a verilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez: "Her Köşe Yazarı Bir İyilik Yazısı Yazsın, Her İnsan Hiçbir...
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez: 'Her Köşe Yazarı Bir İyilik Yazısı Yazsın, Her İnsan Hiçbir... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement