Rize'de Ovit Yayla Şenlikleri Devam Ediyor - Son Dakika
Genel

Rize'de Ovit Yayla Şenlikleri Devam Ediyor

Rize'de Ovit Yayla Şenlikleri devam ediyor Şenliğe Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da katıldıRİZE - Ekşioğlu Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ovit Yayla Şenlikleri sürüyor.

20.08.2017 13:03

Rize'de Ovit Yayla Şenlikleri devam ediyor

Şenliğe Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da katıldı

RİZE - Ekşioğlu Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ovit Yayla Şenlikleri sürüyor.

2 bin 640 rakımlı Karadeniz'in en yüksek yaylalarından Rize'nin Ovit Yaylası'nda Ekşioğlu Vakfı tarafından geleneksel Ovit Şenlikleri bu yıl 19-20 Ağustos'ta düzenleniyor. Yayla şenlikleri öncesi 18 Ağustos akşamı Ovit Yaylası'nda Hacı Hakkı Ekşi Camii'nde şehitler için Kuran-ı Kerim okutulurken, dün ve bugün şenlik çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Şenliğe Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da katılırken,

bugünkü etkinliklerde ise 20 bin adet Türk bayrağı da katılımcılara dağıtılacak. Bölge esnafının panayır şeklinde stantlar açacağı yaylada Doğu Karadeniz'in yöresel ürünlerinin satışı yapılırken, şenlikte ayrıca Erol Şahin, Grup Koliva, Onay Şahin, Bizim Gönül, Volkan Aslan, Aslıhan Çiçek, İbrahim Ekşi, Selcuk Balcı, Gülay, Gülseren Gül, Seyfettin Çakıral ve Orkestra Hamza Albayrak Ekibi türkü ve şarkıları ile şenlikte sahne alıyor.

Rize\'de Ovit Yayla Şenlikleri Devam Ediyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Rize'de Ovit Yayla Şenlikleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement