16 yaşındaki genç; annesi, ablası ve komşusunu öldürdü - Son Dakika
Güncel

16 yaşındaki genç; annesi, ablası ve komşusunu öldürdü

Silivri'de yaşayan 16 yaşındaki M.A.; annesi, ablası ve komşusunu bıçaklayarak öldürdü. Kendisini yakalamaya çalışan polise bıçakla saldırmaya çalışan genç, ayağından silahla vurularak yakalandı.

27.05.2023 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alibey Mahallesi'nde meydana gelen feci olayda; 16 yaşındaki M.A., tartışma sonrası annesi Nazlı A. (42) ve ablası Esra A.'yı(18) bıçakladı. Sesleri duyarak daireye gelen ve kendisine müdahale etmek isteyen komşu Semiha Bağ'ı da bıçaklayan şüpheli, daha sonra olay yerinden kaçtı.

ÜÇÜ DE KURTARILAMADI

İhbar üzerine binaya gelen sağlık ekipleri, Nazlı A'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu ağır olan ablası Esra A. ile komşuları Semiha Bağ ise ambulansla kaldırıldığı Silivri Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

16 yaşındaki genç; annesi, ablası ve komşusunu öldürdü

AYAĞINDAN VURULARAK YAKALANDI

Çevrede güvenlik önlemi alan ve olay yerinde inceleme yapan polis, kaçan şüphelinin bir binaya girdiğini belirledi. Kendisini yakalamaya çalışan polise bıçakla saldırmaya çalışan şüpheli M.A, ayağından silahla vurularak yakalandı.

16 yaşındaki genç; annesi, ablası ve komşusunu öldürdü
16 yaşındaki genç; annesi, ablası ve komşusunu öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 yaşındaki genç; annesi, ablası ve komşusunu öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Erkan Çaçen: Eminim ki madde bağımlısıyım ve bu ülkede biz İslam ahlakı ile yaşamadıklarımız bu zihniyet bitmez içkinin maddenin bağımlılığın kime ne faydası olmuş biri bir tek faydasını söylesin lütfen edep ile yasamayana edepsizlik mubah olur. 149 19 Yanıtla
  • İSMAİL KILINÇ: Bir toplumu dininden(din ahlakı)uzaklaştırsanız olacağı bodur.(nokta) 83 35 Yanıtla
  • Ali murat Çetinkaya: ülkenin geldigi durum ortada bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığı 600 millet vekili var ne faydaları var ülkenin hangi sorununu çözdüler her köşe başında barlarda kafe parklar denilen her yerde uyuşturucu satıcıları var ve bunuda garip guraba temin edemez büyük baronlar ancak temin ederler herşeye sayın cumhur başkanı yetişemez biraz bu seçtigimiz millet vekilleri ilgilensinler 72 12 Yanıtla
  • Haydar Cakir: ülkemizdeki güzelliklerden bazı manzaralar herhalde eğlence olsun diye yapmamıştır 33 16 Yanıtla

Advertisement