Habur'daki Büyük Tatbikata İlk Kez 2. Ordu Komutanı da Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Habur'daki Büyük Tatbikata İlk Kez 2. Ordu Komutanı da Katıldı

04.10.2017 20:11  Güncelleme: 20:26

Habur Sınır Kapısı çevresinde 17 gündür gece gündüz devam eden büyük tatbikata 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel de ilk defa bugün katılarak birlikleri denetledi.

Kuzey Irak' yönetiminin bağımsızlık referandumundan geri adım atmayacağı konusunda kesin karar vermesinin ardından Habur'da başlatılan büyük tatbikatta bugün bir ilk yaşandı.

2. ORDU KOMUTANI DA BÖLGEDE

Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı tır garajı yanında TSK tarafından 17 gün önce başlatılan ve Irak askerlerinin de katıldığı tatbikatı incelemek üzere 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel bölgeye gitti.

BİRLİKLERİ DENETLEDİ

Temel'in tatbikat bölgesinde incelemelerde bulunduğu, birlikleri denetlediği ve yetkililerden tatbikatla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Habur'daki Büyük Tatbikata İlk Kez 2. Ordu Komutanı da Katıldı - Son Dakika


Advertisement