2011 Tavşancıl İçin Hamle Yılı Olacak - Son Dakika
Güncel

2011 Tavşancıl İçin Hamle Yılı Olacak

2011 Tavşancıl İçin Hamle Yılı Olacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, Dilovası İlçesine Bağlı Tavşancıl'da İncelemelerde Bulundu.

28.10.2010 13:06

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli eski milletvekillerinden Salih Gün ile Tavşancıl'da incelemelerde bulundu

Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu'na CHP Kocaeli eski Milletvekili ve Tavşancıl eski Belediye Başkanı Salih Gün de eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, ''2011, Tavşancıl için hamle yılı olacak'' dedi.

VATANDAŞLA SOHBET ETTİLER

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nin en güzel yerlerinden biri olan, Dilovası'na bağlı Tavşancıl'da vatandaşlarla bir araya geldi. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın da hazır bulunduğu buluşmada Başkan Karaosmanoğlu'na Tavşancıl'ın eski belediye başkanlarından ve Kocaeli eski milletvekillerinden Salih Gün eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu ile Yaman ve Gün, bir çay ocağında Tavşancıl sakinleriyle değerlendirmelerde bulundu.

TAVŞANCIL'I ÇOK SEVİYORUM

Tavşancıl halkından bölgenin ihtiyaçlarını dinleyen, onların görüş, öneri ve fikirlerini alan Başkan Karaosmanoğlu, ''Ben Tavşancıl'ı ve Tavşancıl halkını çok seviyorum. Eski belediye başkanımız ve milletvekilimiz Salih Bey de sevdiğimiz bir arkadaşımızdır. Tavşancıl'da 2011 yılında alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlayacağız. Tavşancıl'ın tarihi evleriyle ilgili projelerimiz de devam ediyor. Bu çalışmalarımız da 2011 yılında tamamlanacak. 2011 yılında Tavşancıl'ın alt yapısını ve üst yapısını tamamlayacağız, tarihi evlerini gün yüzüne çıkaracağız'' ifadesini kullandı.

ÇEVRE KONUSUNDA HALKIN YANINDAYIZ

Kocaeli'nin her köşesinde vatandaşla bire bir görüşerek, halkın görüş ve önerilerini alarak, çalışmalarını yürüttüklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ''2011, Tavşancıl için hamle yılı olacak. Tavşancıl sahilinde rekreasyon çalışması gerçekleştireceğiz. Çevre konusunda çok duyarlıyız ve bu konuda her zaman halkımızın yanındayız. 2011 yılında Tavşancıl'da alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra, üst yapıya geçeceğiz ve sokaklarını, caddelerini, yollarını pırıl pırıl yapacağız'' açıklamasını yaptı.

ADI DA, ŞANI DA, TARİHİ DE YAŞAYACAK

Başkan Karaosmanoğlu, Yaman ve Gün ile sohbet eden Tavşancıl sakinleri, ''Biz Büyükşehir'e ve Başkanımız Karaosmanoğlu'na güveniyoruz'' karşılığını verdi. Tavşancıllı bayanların KOMEK kursu isteğine ise Başkan Karaosmanoğlu olumlu yanıt verdi ve talep durumunda kurs açmaya hemen hazır olduklarını dile getirdi. Dilovası Belediyesi Salih Gün Spor Tesisleri'ni ve Tavşancıl'daki atıl vaziyette bulunan binaları dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, ''Tavşancıl'da KOMEK kursları, kütüphane ve bilgi evi kurulması için proje üreteceğiz. Adıyla, şanıyla, tarihi değerleriyle Tavşancıl'ı hak ettiği yere taşıyacağız'' şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir'in Tavşancıl sahiline atık su arıtma tesisi kurma düşüncesi bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 2011 Tavşancıl İçin Hamle Yılı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement