22 Temmuz Tutuklamalarına İlk İtiraz - Son Dakika
Güncel

22 Temmuz Tutuklamalarına İlk İtiraz

22 Temmuz Tutuklamalarına İlk İtiraz

Emniyet Müdürü Mesut Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu 8 kişinin avukatları "tutuklama" kararına itiraz etti.

01.08.2014 15:09  Güncelleme: 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

22 Temmuz operasyonu kapsamında Emniyet Müdürü Mesut Yılmaz'ın da bulunduğu 8 polisin tutuklanmasına avukatları itiraz etti. İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği'ne dilekçe sunan avukatlar, 8 kişinin serbest bırakılmasını talep etti.

AVUKATI DİLEKÇE VERDİ

Avukat Hüseyin Ataol'un müvekkili Mesut Yılmaz'ın tutukluluğuna itirazını içeren dilekçesinde, "Özellikle şüphelinin sağlık durumunun ciddiyeti ve tutuklama tedbirinin sağlık durumunu daha da kötüleştirerek, telafisi imkansız zararlar doğuracak olması, ikametgahının belli olması, uzun yıllardır devlet memuru olması, kaçacağı yönünde hiçbir emare bulunmaması, görevden uzaklaştırılmış olması sebebiyle varsayılan delilleri karartma imkanının bulunmaması ve isnat olunan suçlar soruşturma izni gerektirmesine rağmen yargılama engeli bulunmadığından söz edilmesi gerekçeleriyle müvekkilin serbest yargılanmasına karar verilmesini talep ederiz" denildi.

Diğer şüphelilerin avukatları da benzer dilekçelerle tutukluluğa itiraz etti.

Karar itiraz eden polislerin isimleri şöyle;

Mesut Yılmaz, Mehmet Dilaver, Selahattin Engin, Ramazan Olgun Altınışık, Fatih Kırcı, İsmail Torlak, Şeref Bolat ve Ercan Palaz.

YILMAZER VE ATAYÜN HAFTAYA İTİRAZ EDECEK

22 Temmuz Operasyonu kapsamında tutuklanan aralarında Ali Fuat Yılmazer ve Yurt Atayün'ün de bulunduğu 23 kişi için ise itirazların önümüzdeki hafta yapılacağı öğrenildi.

Polislere yönelik 22 Temmuz operasyonu sonrası, mahkeme 31 kişinin tutuklu yargılanmasına karar vermişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 22 Temmuz Tutuklamalarına İlk İtiraz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • dersımlı: parelelciler defolun gıdın türkıyeden 16 24 Yanıtla
  • DOĞRU: Yapın edin türkiyeyi mahvedin sonrada itiraz edin varmı böyle bir dünya avukatlıkta artık ayağa düştü 17 22 Yanıtla
  • MUSTİ: EĞER FETULLAH SUÇSUZSA, GELSİN İFADE VERSİN ADALETE. GÜVENMİYORSA DEMEKKİ TAM OLARAK ELE GEÇİREMEMİŞ AMA YÜCE ADALETTEN NASIL KAÇACAKSIN BAKALIM SAHTE MEHDİ 1 2 Yanıtla

Advertisement