250 Kursiyere Ücretsiz Eğitim - Son Dakika
Güncel

250 Kursiyere Ücretsiz Eğitim

250 Kursiyere Ücretsiz Eğitim

MC Akademi; İş-Kur'la yaptığı işbirliği kapsamında 250 yeni kursiyere ücretsiz meslek edindirme eğitimi verecek.

30.05.2011 14:21

Güzellik sektörüne yönelik gerçekleştirilecek eğitim sonrasında kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek ve istihdam sağlanacak.

%100 eğitim, öğrenme ve iş garantisiyle verdiği mesleki eğitimle MC Akademi, kursiyerlerine güzellik sektöründe başarının kapılarını aralıyor. Kuaförlük, estetisyenlik, lazer epilasyon, manikür ve pedikür, protez tırnak, profesyonel makyaj, kalıcı makyaj, plastik makyaj ve klasik masaj eğitimlerini 30 kişilik deneyimli akademik eğitim kadrosuyla veren MC Akademi, kursiyerlerine sunduğu hizmetlerle işsizliğe meydan okuyor. MC Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç " Akademimizde uyguladığımız programla kursiyerlerimizi, güzellik sektöründe başarıya ulaşmaları doğrultusunda eğitiyoruz. Teorinin yanı sıra pratiğe de önem veriyoruz ve her branşta ileri teknikleri öğretiyoruz.

Kursiyerlerimiz 6 aylık kurs bitiminde kendi salonlarını açabilecek deneyim ve donanıma ulaşmış oluyor. Ancak biz bunun yanı sıra kursiyerlerimize bünyemizde oluşturduğumuz insan kaynakları ekibiyle iş garantisi de veriyoruz " diyor.

Her kursiyere 15 TL cep harçlığı

İş-Kur ile yürüttüğü proje kapsamında MC Akademi, güzellik sektöründe kariyer elde etmeyi amaçlayan kursiyerlerine kurs süresince ihtiyaçlarını karşılamaları için günlük 15 TL cep harçlığı da vermekte.

Şehir dışından gelenlere özel misafirhane

Türkiye'nin her şehrinden kursiyeri bulunan MC Akademi'nin, kursiyerlerinin konaklama sıkıntısı çekmesini engellemek için Şişli'de 50 öğrenci kapasiteli bir misafirhanesi bulunmakta.

MC Akademi; İstanbul'da ve Sakarya'da bulunan şubeleriyle hizmet vermekte.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 250 Kursiyere Ücretsiz Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement