5 Haziran Dha Spor Gündemi - Son Dakika
Güncel

5 Haziran Dha Spor Gündemi

5 Haziran Dha Spor Gündemi

GÖZTEPE İZMİR'İ YAKTIEskişehirspor önünde mucize bir gol bularak maçı uzutmaya götüren ardından penaltı atışları sonrası maçı kazanıp Süper Lig'e çıkan Göztepe'nin taratarları sabaha kadar çoşkuyu yaşadı.

05.06.2017 09:19

GÖZTEPE İZMİR'İ YAKTI

Eskişehirspor önünde mucize bir gol bularak maçı uzutmaya götüren ardından penaltı atışları sonrası maçı kazanıp Süper Lig'e çıkan Göztepe'nin taratarları sabaha kadar çoşkuyu yaşadı. Buna İzmir'de diğer taraftarların da buluşması eklenince İzmir, sabahın ilk ışıklarına kadar ayaktaydı.

YILMAZ VURAL, MESLEKTAŞI DENİZLİ'YE DUYGU YÜKLÜ GÖNDERME YAPTI

Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, maçtan sonra yaptığı açıklamada, iki gün oynadıkları bir maç olduğunu söyledi. Maça ayın 4'ünde başlayıp, 5'inde bitirdiklerini ifade eden Yılmaz Vural, "Geçen sene Demirspor'da böyle bir final oynadık ve penaltılarla kaybetmiştik. İnanın insan seviniyor ama şimdi o tarafı düşüyorum, aynı şekilde ben o durumdaydım ve çok üzülüyorum. Koca bir sezonun emeği, bir sürü hikaye. O yüzden Mustafa hocama ve Eskişehirspor'a öncelikle geçmiş olsun diyorum. 120 dakikalık bir rakipliğimiz oldu. Sonuçta penaltılarla kazanan biz olduk. Dolayısıyla inanın onların içinin acıdığı kadar, içimin acıdığını söylemek istiyorum. Bu çok samimi bir duygumdur. İş olsun diye söylemiyorum"

ESKİŞEHİRSPOR YASTA

Süper Lig'in ayağına kadar gelip 90+5'te yediği golle maçı uzatmaya ardından penaltılara götürüp kaybeden Eskişehirspor takımı ve kent adeta yasa büründü. Süper Lig'e Play-Off oynamadan çıkmasına kesin gözle bakılan Kırmızı-Siyahlı camiada büyük hayal kırıkılğı yaşanıyor.

BAŞBAKAN YILDIRIM, TEKNİK DİREKTÖR DENİZLİ İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Başbakan Yıldırım, TFF 1. Lig play-off finalinde penaltılar sonucu Göztepe'ye yenilen Eskişehirspor Teknik Direktörü Denizli'yi bügüne kadarki başarılarından dolayı telefon ederek kutladı

ADRİANO İLE ÖZEL RÖPORTAJ

Beşiktaş'ın başarılı sol beki, kazanılan şampiyonlukla ilgili DHA'ya konuştu: "Şampiyonlukta iyi bir rol oynadığımı düşünüyorum"

"Barcelona ile aynı gruba düşmek isterim"

FENERBAHÇE'de KOCAMAN DÖNEMİ BAŞLIYOR

- Aykut Kocaman ile masaya oturulması, yönetimin transfer ayrıntılarını görüşmeye başlaması bekleniyor.

-Lens'e son teklif iletilecek, tarafların tesislerde görüşmesi bekleniyor.

HAZIRLIK MAÇI

20.45 Makedonya-Türkiye

BASKETBOLDA GÖZLER DÖRDÜNCÜ MAÇTA

Beşiktaş ile Anadolu Efes arasındaki yarı final serisinde 4. maç yarın oynanacak. Seride Beşiktaş 2-1 önde.

21 KM KOŞUP YUNAN SINIRINI VİZESİZ GEÇTİLER

Edirne'de, Türk- Bulgar- Yunan Dostluk Derneği (TUYUB) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 21 kilometrelik 'sınırsız dostluk' yarı maratonuna farklı ülkelerden 507 sporcu katılırken, erkeklerde Etiyopyalı Sulti Güre Timbre, kadınlarda ise Tuğba Bozkurt Batur birinci oldu. Sporcular parkurda Yunanistan Kastanies gümrüğünden pasaportsuz ve kontrolsüz olarak geçerken, atletlerden Hüseyin Burgaz ve Bilal Gün maratona ay yıldızlı kravat ve takım elbiseyle katıldı.

KADIN VOLEYBOL MİLLİ TAKIMI DÜNYA ŞAMPİYONASI FİNALLERİ'NE LİDER OLARAK ÇIKTI

FIVB A Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası Avrupa Kıta Elemeleri İkinci Tur C Grubu'nda mücadele eden Türkiye A Kadın Voleybol Milli Takımı gruptaki beşinci ve son karşılaşmasında Karadağ'ı 25-16, 25-13 ve 25-19'luk setlerle 3-0 mağlup ederek grubunu namağlup lider olarak bitirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 5 Haziran Dha Spor Gündemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement