5'inci Örgütsel Davranış Kongresi İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Güncel

5'inci Örgütsel Davranış Kongresi İçin Geri Sayım Başladı

5\'inci Örgütsel Davranış Kongresi İçin Geri Sayım Başladı

Antalya’da bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Örgütsel Davranış Kongresi” için geri sayım başladı.

01.11.2017 15:18

Antalya'da bu yıl beşincisi düzenlenecek olan "Örgütsel Davranış Kongresi" için geri sayım başladı. 3-4 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek kongre için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten kongrenin dönem başkanı ve Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Deniz Elber Börü, "Kongrenin, bilimsel ilerlemeye katkı sağlayacak özgün çalışmaların akademik ortamda tartışılmasının yanında sosyalleşme anlamında da önemli bir fonksiyonu var" dedi.

Marmara Üniversitesi'nin ev sahipliğinde bu yıl beşincisi düzenlenecek olan "Örgütsel Davranış Kongresi", 3-4 Kasım tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek. Bu sene toplam 96 adet bildirinin tartışılacağı kongreye Türkiye'nin farklı bölgelerindeki 85 üniversiteden toplam 208 akademisyen katılacak. Kongrede toplam 8 oturum gerçekleştirilecek. Eş zamanlı olarak yapılacak 4 oturum içerisinde; liderlik, motivasyon, örgüte bağlılık, değişim gibi örgütsel davranış alanının temel konularının yanı sıra sinizm, kadın çalışmaları, duygusal emek, mutluluk, iş yaşam doyumu gibi güncel konular da ele alınacak.

İki gün sürecek kongrenin açılışında kamu ve özel sektör temsilcilerinin de katılımıyla bir panel gerçekleştirilecek "Yeni Ekonomik Düzen İçerisinde Değişen İnsan Kaynakları İhtiyaçları ve Uygulamaları: İş Hayatı Yeni Jenerasyona Hazır mı? " konulu açılış panelinin konuşmacıları; Otokoç Genel Müdür Görgün Özdemir, HDI Sigorta Genel Müdür Ceyhan Hancıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Ertem olacak.

Kongrenin tüm hazırlıkları tamamlandı

Kongrenin tüm hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Örgütsel Davranış Kongresi dönem başkanı ve Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Deniz Elber Börü, "Her sene gelenekleşen kongreye ilgi arttı ve bu sene katılım üniversite dağılımı olarak çok çeşitlilik gösterecek. Ortak çalışmalar sayıca fazla. Bildiri sunanların dışında dinleyici olarak da kongreye yoğun ilgi gösteriliyor. Kongrenin bilimsel ilerlemeye katkı sağlayacak özgün çalışmaların akademik ortamda tartışılması, yeni kavram ve uygulamaların tanıtılması, geleceğe ilişkin projeksiyonların yapılmasının yanında sosyalleşme anlamında da önemli bir fonksiyonu var. Türkiye'nin farklı bölgelerindeki üniversitelerden kongreye katılan akademisyenler, kongre ortamında birbirlerini tanıyarak daha çok ortak çalışma yapıyorlar. Örgüt- birey ve örgüt içerisindeki bireylerin kendi aralarındaki ilişkileri üzerine odaklanan örgütsel davranış alanı ister kamu ister özel sektör, ister kar amaçlı ister kar amacı gütmeyen kurumlar için her geçen gün daha da önemli hale geliyor. Özellikle yeni neslin iş hayatına girmeye hazırlandığı yakın dönem için dikkat edilecek hususlara eğilinecek 5. Örgütsel Davranış Kongresi'ne ilgi duyan tüm kesimleri bekliyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5'inci Örgütsel Davranış Kongresi İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement