62'nci Halk Günü Etkinliği - Son Dakika
Güncel

62'nci Halk Günü Etkinliği

62\'nci Halk Günü Etkinliği

Belediyemiz tarafından her hafta Perşembe günü gerçekleştirilen Halk günü etkinliğimizin bu hafta 62'ncisi gerçekleştirildi.

30.07.2015 11:36

Problemleri biliyoruz

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'nın programı nedeniyle katılamadığı Halk günü etkinliğimizin bu hafta 62'ncisi gerçekleştirildi. Vatandaşlarımız, istek, talep ve sıkıntılarının dinlendiği Halk günü etkinliğimize Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, burada yaptığı açıklamada Kırıkkale geneli itibariyle sıkıntıların hepsini bildiklerini kaydetti.

Yaz sezonu boyunca devam edecek

Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır yaptığı açıklamanın devamında, "Vatandaşlarımız genellikle yol problemlerini etkinliğimize gelerek dile getiriyor. Çalışmalarımız yaz sezonu boyunca devam edecek. Özellikle yol konusunda bu yaz sezonunda tüm yollarımızı bitirmeyi planlıyoruz. İnşallah bu yazın sonunda problemli yolumuz kalmayacak" ifadesinde bulundu. Öte yandan bazı vatandaşlarımız da yapılan çalışmalardan dolayı etkinliğimize katılarak, çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 62'nci Halk Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement