9 Milyonuncu Turist Antalya´da - Son Dakika
Güncel

9 Milyonuncu Turist Antalya´da

9 Milyonuncu Turist Antalya´da

Türk Turizminin Başkenti Antalya, 9 Milyonuncu Turisti Törenle Karşıladı.

25.10.2010 18:28

TÜRK turizminin başkenti Antalya, 9 milyonuncu turisti törenle karşıladı. Almanya'nın Hannover kentinden gelen Loose ailesi, SKY Havayolları'na ait 1342 sefer sayılı uçakla saat 14.40'da Antalya Havalimanı'na geldi.

Almanya'da manikür- pedikür üzerine bir şirketi bulunan Susanna Loose ve elektrik teknisyeni eşi Rene Loose ile 5 yaşındaki kızları Leonies, Antalya'nın 9 milyonuncu turisti oldu. Loose ailesini havalimanında Antalya Vali vekili Fuat Ergün, vali yardımcıları Recep Yüksel, Mehmet Yavuz, SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, IC Holding Genel Koordinatörü Abdullah Keleş ve ICF Airports yönetim kurulu üyeleri ve turizm meslek örgütleri temsilcileri karşıladı. SKY Havayolları'na ait 1342 sefer sayılı uçaktan inen ve pasaport işlemlerinin ardından çiçeklerle kaşılanan aileye, IC Grup otellerinde ve Adam & Eve Otel'de birer haftalık tatil hediye edildi.

Susanna Loose, gösterilen ilgi nedeniyle çok şaşırdığını ve mutlu olduğunu söyledi. Antalya'ya 4'üncü gelişleri olduğunu belirten Rene Loose ise art arda verilen çiçekleri ve hediye paketlerini taşımakta zorlandı. Ailenin küçük üyesi Leonies ise aşırı ilgiden sıkıldı. Leonies, çareyi babasına sarılmakta buldu. Loose ailesi, VIP araçla bu yıl tatillerini geçirecekleri otele götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 9 Milyonuncu Turist Antalya´da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement