A Milli Futbol Takımı'nın Çekya maçı Ankara'da dev ekranlarda izlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

A Milli Futbol Takımı'nın Çekya maçı Ankara'da dev ekranlarda izlendi

A Milli Futbol Takımı\'nın Çekya maçı Ankara\'da dev ekranlarda izlendi
27.06.2024 00:10

2024 Avrupa Şampiyonası kapsamında Türkiye ile Çekya arasında oynanan maç, Ankara'da açık alanlara kurulan dev ekranlarda yayınlandı. Seyirciler arasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer aldı. Ayrıca Ahlatlıbel Atatürk Parkı'nda kurulan dev ekrandan da maçı takip eden sporseverler büyük ilgi gösterdi. Kentin işlek noktalarında bulunan taraftarlar kafelerde maçı izlerken, taksiciler de duraklarında milli takımı destekledi. Türkiye'nin 2-1 galip geldiği maçın ardından taraftarlar sevinç gösterilerinde bulundu.

A Milli Futbol Takımı'nın Çekya ile karşılaştığı 2024 Avrupa Şampiyonası maçı, Ankara'da açık alanlara kurulan dev ekranlarda izlendi.

2024 Avrupa Şampiyonası kapsamında Türkiye ile Çekya arasında yapılan maç, Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı'ndaki dev ekranlarda yayımlandı.

Burada maçı heyecanla takip eden seyircilere, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da eşlik etti.

Sporseverler, Ahlatlıbel Atatürk Parkı'na kurulan dev ekrandan da A Milli Futbol Takımı'nı büyük ilgiyle takip etti.

Kentin işlek noktalarında da bazı taraftarlar kafelerde maçı izlerken, mesai başındaki taksiciler de duraklarında milli takımı ekran başında destekledi.

Türkiye'nin 2-1 galip geldiği maçın ardından taraftarlar sevinç gösterilerinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel A Milli Futbol Takımı'nın Çekya maçı Ankara'da dev ekranlarda izlendi - Son Dakika


Advertisement